Friluftsliv

UT10 en Multifunksjonell Capslykt fra NexTorch

UT10 en Multifunksjonell Capslykt fra NexTorch | Arctic-Fritid.no

UT10 en multifunksjonell capslykt fra NexTorch som ved hjelp av medfølgende tilbehør kan brukes som hodelykt, teltlykt, sykkellykt (foran eller bak) og hjelmlykt m.m. Det innebygde og oppladbare Li-ion batteriet gir en lysstyrke på opptil 170 lumen og lades via USB (ladetid ca. 3 timer).

Nextorch UT10 Multifunksjonslykt | Arctic-Fritid.no
Nextorch UT10 Multifunksjonslykt | Arctic-Fritid.no

Nextorch UT10 multifunksjonslykt er utstyrt med dobbel lyskilde, som gir et bredt, mykt og behagelig flomlys. UT10 har 4 lysmodus som enkelt kontrolleres via èn knapp på oversiden av lyktehodet. Hvitt lys 170 lumen, hvitt lys 20 lumen, rødt lys 5 lumen og rød blitz.

Med en vekt på kun 37,8 gram er UT10 en multifunksjonell capslykt, praktisk til fiske, camping, friluftsliv, vedlikehold og beredskap.

Spesifikasjoner:

  • Lysstyrke: 170 lm / 20 lm / 5 lm / strobe.
  • Batterilevetid: 2 t / 11 t / 18 t / – .
  • Batteri: Oppladbart 640 mAh Li-ion.
  • Beskyttelsesklasse: IPX-4.
  • Støtsikker: Fallhøyde 1 mtr.
  • Dimensjoner: 60 x 46 x 17 mm (L x B x H).
  • Vekt: 37,8 g.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.