Kniv- og verktøysliping

Work Sharp PAJ Presisjon Knivsliper – ELITE

Work Sharp PAJ Presisjon Knivsliper - ELITE | Arctic-Fritid.no

Work Sharp PAJ Presisjon Knivsliper – ELITE er lansert i USA under navnet Precision Adjust Knife Sharpener – Elite. Til Norge kommer ELITE i form av et oppgraderingskit til dagens PAJ Presisjon Knivsliper.

Presisjonssliperen fra Work Sharp har blitt meget godt mottatt over hele verden, og salget har gått over all forventning også her i Norge. Et av de første spørsmålene som kom ved lanseringen av knivsliperen var muligheten til å skaffe flere korninger på diamantbrynene. Work Sharp har lyttet til markedet og har derfor lansert dette oppgraderingskittet til PAJ Presisjon Knivsliperen.

Work Sharp PAJ Presisjon Oppgradering | Arctic-Fritid.no
Work Sharp PAJ Presisjon Knivsliper - ELITE | Arctic-Fritid.no

Work Sharp PAJ Presisjon Oppgradering er et oppgraderingskit til PAJ Presisjon Knivsliper, og har sju ulike korninger basert på 2 Tri-Brasive™ -staver for optimal sliping.

Oppgraderingen inneholder en oppbevaringsveske i premium kvalitet, 3 Tri-Brasive™ -staver som strekker seg fra grov diamant, fin keramikk og en lærstropp. De grove dimantbrynene setter raskt opp en ny egg, de fine diamantbrynene honer eggen så den blir skarp som barberblad, og til slutt poleres eggen med lærstroppen. Den keramiske staven gjør det enkelt å sette en skarp egg på enhver kniv, også serraterte kniver.

Kjøp kittet til din PAJ Presisjon Knivsliper og du har et komplett knivslipesystem som gir høy presisjon og stabil repetisjon. Slipevinkelen kan enkelt justeres fra 15° til 30° (1° intervall), for å slipe både jaktkniver og kjøkkenkniver.

Oppbevar din PAJ Presisjon Knivsliper og tilbehøret i den medfølgende bærevesken.

Spesifikasjoner:

  • Grov Tri-Brasive™ -stav: 220, 320 og 400 korning diamant.
  • Fin Tri-Brasive™ -stav: 600, 800 korning diamant og keramisk plate.
  • Lærstropp og keramisk stav.
  • Premium bæreveske.
  • Knivsliperen medfølger ikke.

PAJ Presisjon Knivsliper fikk terningkast 5 i JEGER 7.2021, les hele testen.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.