Diverse

Beste julegaver 2021 fra BarbIQ

Beste julegaver 2021 fra BarbIQ | Arctic-Fritid.no

Beste julegaver 2021 fra BarbIQ – Med fokus på miljø, brannsikkerhet og egenberedskap så må vi i år slå et slag for BarbIQ sammenleggbare turgrill. Med bruksområder som turgrill, bålplass og beredskapskjøkken får du et unikt turkjøkken som er overlegen i bruk når det skal lages mat ute i det fri.

Turgrillen er liten, lett og meget solid. Den kan fyres med grillkull, tørrved, sprit- eller gassbrenner. En miljøvennlig turgrill som ikke etterlater sår etter bål i naturen, krever kun tørre kvister som brensel og utgjør en minimal brannrisiko. Med andre ord, en av de beste julegaver 2021.

Pakketilbud - BarbIQ Turgrill | Arctic-Fritid.no
BarbIQ Gassbrenner 3500W | Arctic-Fritid.no

Pakketilbud – BarbIQ Turgrill kommer komplett med turgrillen, grillklype, 2 x grillmatte og 100 x grillpinner i bambus. En komplett pakke for enkel og effektiv matlaging når du er ute på tur. Legger du med BarbIQ 3500W Gassbrenner så har du det perfekte kjøkken til bruk i enhver beredskapspakke, fungerer suverent som ildsted for oppvarming.

BarbIQ turgrill og turkjøkken er et sammenleggbart kjøkken til turbruk. Skal dagens fangst steikes eller røykes, pølsene grilles eller kaffekjelen kokes så har du i BarbIQ et multifunksjonelt turkjøkken og ildsted som kan brukes med alle tradisjonelle brensle og spritbrennere etc.

Med BarbIQ turkjøkken tilbereder du de herligste måltider utendørs, enten det er i parken, på campingen, ved sjøen, i skogen, på padletur, motorsykkeltur, fisketur, på jakt eller bare hjemme på balkongen. Bruksområdet er enormt da grillen er lett å ta med, krever minimalt med plass og dekker behovet til 2-3 voksne personer.

Med medfølgende grillmatte er det enkelt å bruke grillen til steking og baking. BarbIQ Grillmatte er suveren til bruk på grillen når grønnsaker, fisk eller egg og bacon skal stekes.

Kaldrøyking – Det er en kjent sak at Smokepins er en fantastisk røykutvikler til kaldrøyking i f.eks. kulegrillen, ikke noe søl med spon og kun ren og god røyk. Vi har testet Smokepins i BarbIQ turgrill, med grillmatten til lokk ga også dette fantastiske resultater, les mer her.

Turgrillen er også suveren til varmrøyking sammen med SAVU Røykposer. Med andre ord, en av de beste julegaver 2021!

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.