Diverse, Røyking av mat

Mustang Røykgenerator i tre modeller

Mustang Røykgenerator i tre modeller | Arctic-Fritid.no

Mustang har alt en trenger til grilling og varm-/kaldrøyking, og dekker behovene til den mest krevende grillmesteren. Griller og røykovner som egner seg til ulike bruksområder, alt fra de største gassgrillene til kulegriller og røykespiraler av hendig størrelse. Mustang røykgenerator i tre modeller, hvorav 2 modeller med tette skillevegger for å hindre gjennombrenning under røyking med fint røykemel.

Mustang Kaldrøyker | Arctic-Fritid.no

Mustang Kaldrøyker er en genial røykutvikler og designet for å produsere røyk i opptil 12 timer. Kaldrøykeren er mest effektiv i skap som har en kapasitet på mellom 50 og 300 liter.

Kaldrøykgeneratoren er laget av toppkvalitets rustfritt stål. Klikk her for å laste ned brukerveiledningen.

Mustang Kaldrøyker produserer ren, kjølig røyk i opptil 12 timer og er perfekt for de som ønsker å kaldrøyke større volum. Dette er den mest kostnadseffektive kaldrøykemetoden på markedet.

Räuchergold HB 500-1000 er en førsteklasses, avstøvet og renset røykespon / røykemel av Bøk og er perfekt til bruk i røykespiraler av denne type. Se også vårt fullstendige utvalget i røykemel til denne type røykutviklere.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Rustfritt stål.
  • Mål: 18,5 x 17 x 5 cm (BxLxH).
Mustang Kaldrøyker Deluxe | Arctic-Fritid.no

Mustang Kaldrøyker Deluxe er en genial røykutvikler og designet for å produsere røyk i opptil 8 timer. Kaldrøykeren er mest effektiv i skap som har en kapasitet på mellom 30 og 150 liter.

Kaldrøykgeneratoren er laget av toppkvalitets rustfritt stål og de solide sideveggene hindrer gjennombrenning. Klikk her for å laste ned brukerveiledningen.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Rustfritt stål.
  • Mål: 19 x 15 x 5,5 cm (BxLxH).
Mustang Kaldrøyker Deluxe - Magnum | Arctic-Fritid.no

Mustang Kaldrøyker Deluxe – Magnum er en genial røykutvikler og designet for å produsere røyk i opptil 12 timer. Kaldrøykeren er mest effektiv i skap som har en kapasitet på mellom 50 og 300 liter.

Kaldrøykgeneratoren er laget av toppkvalitets rustfritt stål og de solide sideveggene hindrer gjennombrenning. Klikk her for å laste ned brukerveiledningen.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Rustfritt stål.
  • Mål: 25 x 25 x 5,5 cm (BxLxH).

Mustang røykgenerator i tre modeller, hvorav 2 modeller med tette skillevegger for å hindre gjennombrenning under røyking med fint røykemel.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.