Diverse

Batterier med lang levetid fra Energizer og JAPCELL

Batterier med lang levetid fra Energizer og JAPCELL | Arctic-Fritid.no

Energizer og JAPCELL leverer batterier med anti-lekkasje-teknologi, hvor det garanteres lekkasjefrie batterier i opptil 10 år, avhengig av batteritype. Batteriene har også lang holdbarhet og kan oppbevares opptil 12 år på hylla. Batterier med lang levetid er perfekt til beredskapspakken.

Energizer Alkaline Power AAA / E92 | Arctic-Fritid.no

Energizer Alkaline Power AAA / E92 er et perfekt batteri til basis-bruk i utstyr som bluetooth-headsets, lykter, fjernkontroller, walkie talkier, GPS’er, leker, klokker og mye mer. Alkaline Power er dessuten produsert i henhold til Energizers antilekkasjedesign.

Egenskaper:

  • Energizer batterier til er attraktiv pris.
  • Holdbare batterier til de fleste situasjoner.
  • Produsert i henhold til Energizers antilekkasjedesign.
  • Kan oppbevares i opptil 10 år på hylla.
JAPCELL AAA / LR03 Industrial PRO | Arctic-Fritid.no

JAPCELL AAA / LR03 Industrial PRO er et meget godt allround batteri som fungerer like bra til kameraer som til lommelykter og elektriske tannbørster. Leveres i pakning à 40 stk.

JAPCELL Industrial Pro er kjent for sin høye kvalitet, og alle batteriene er produsert i henhold til de høyeste internasjonale standarder. JAPCELL Industrial Pro Alkaline batterier har også forbedret kapasitet, samt JAPCELLs helt unike anti-lekkasje-teknologi, hvor det garanteres lekkasjefrie batterier i opptil 10 år.

Egenskaper:

  • Inneholder 40 stk. JAPCELL Industrial Pro Alkaline AAA 1,5V batterier.
  • Unik anti-lekkasje-teknologi – lekkasjefrie batterier i opptil 10 år.
  • Holder opptil 95% av kapasiteten i opptil 10 år.

Energizer leverer batterier av beste kvalitet, batterier der dekker de aller fleste hverdagsoppgaver. Max Plus batteriene kan oppbevares opptil 12 år på hylla og omtales som et batteri med lang levetid. Energizer Max Plus er laget med et 2-års antilekkasjedesign, hvilket tilsier at du kan ha batteriet sittende i en enhet i opptil 2 år uten at enheten blir brukt og uten at batteriet lekker.

JAPCELL produserer sine batterier i henhold til de høyeste internasjonale standarder og leverer batterier som er kjent for å holde høy kvalitet. Industrial batteriene har forbedret kapasitet, samt JAPCELLs helt unike anti-lekkasje-teknologi, hvor det garanteres lekkasjefrie batterier i opptil 5 år for Industrial og 10 år for Industrial PRO, som i tillegg holder opptil 95% av kapasiteten i opptil 10 år.

MEST POPULÆRE AKKURAT NÅ

Røykutvikler Norskprodusert | Arctic-Fritid.no
Kjøp

Røykutvikler Norskprodusert

En av de bedre i markedet
Vis detaljer
kr 1,695.00
GRATIS FRAKT!
Pakketilbud - Røyksyre og Seilaksfarge | Arctic-Fritid.no
LEGG I KURVEN

Pakketilbud – Røyksyre og Seilaksfarge

150ml røyksyre og 3 x seilaksfarge 10g
Vis detaljer
Fra: kr 379.00
Seilaksfarge - 10g | Arctic-Fritid.no
Kjøp

Seilaksfarge – 10g

Fargestoff til kjøtt og fisk
Vis detaljer
kr 89.00
Frakt, fra kr 59.00

Vi har 87 på lager.

Røyksyre - 150ml | Arctic-Fritid.no
Kjøp

Røyksyre – 150ml

Røyksmak på kjøtt og fisk
Vis detaljer
kr 189.00
Frakt, fra kr 69.00

Vi har 30 på lager.

Antibac 85% Våtservietter - 1pk | Arctic-Fritid.no
Kjøp

Antibac 85% Våtservietter – 1pk

Vis detaljer
kr 6.00
Frakt, fra kr 59.00

Vi har 923 på lager.

Pakketilbud - Sbirolino Bombarda | Arctic-Fritid.no
Les mer

Pakketilbud – Sbirolino Bombarda

Minimum 9 til 12% rabatt
Vis detaljer Fra: kr 233.00

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.