Overlevelse

Beredskapspakker og egenberedskap

Beredskapspakker og egenberedskap | Arctic-Fritid.no

Nå er det en tid siden de fleste av oss mottok et skriv fra DSB med tittelen Du er en del av beredskapen i Norge, og siden den gang har vi levert et utall beredskapspakker og utstyr over hele landet.

Situasjonen i verden endres raskt, det være seg pandemier, klimaendringer, katastrofer og krig. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap ber om at vi alle er beredt på at kriser kan oppstå.

Samfunnet er helt avhengig av at ulike datasystemer fungerer, men en rekke hendelser har vist at systemene er sårbare, både for dataangrep og strømbrudd. En langvarig nedetid på slike tjenester vil lamme store deler av samfunnet. En god DAB-Radio vil være det beste mediet for å holde seg oppdatert på hva som skjer.

Vannforsyningene er sårbare for naturkatastrofer og forurensing, for å nevne noe. Rent drikkevann er helt klart noe av det vi er mest avhengig av i en krisesituasjon.

Er du trygg på at du og din familie har alt dere trenger for å klare dere i en krisesituasjon?

Beklageligvis så ser vi at de fleste venter til katastrofen står på dørterskelen, butikkene og leverandørene går tomme og ventelistene på beredskapspakker blir endeløst lange.

Tenk nøye gjennom hva du trenger for å klare deg hvis strømmen blir borte og veiene stengt. Sett opp en liste, gjerne i samsvar med forslaget fra DSB. Dette er produkter du finner i de fleste dagligvarebutikker i Norge.

Ellers så leverer vi et bredt utvalg av mer spesielt utstyr til beredskapspakker og egenberedskap.

Beredskapspakke 72 timer | Arctic-Fritid.no

Beredskapspakke 72 timer inneholder en del av de produktene som anbefales for å holde en person / familie oppegående i opptil 72 timer (tenk nøye gjennom dine behov). Kommer i en solid ryggsekk / bag (valgfritt), klar til bruk den dagen en eventuell krisesituasjon skulle inntreffe.

Produktene er av gjennomgående god kvalitet og pakken er sammensatt i henhold til BCBs mange årige erfaring samt tilbakemeldinger fra våre sluttbrukere.

Ønsker du derimot å sette sammen din egen pakke, uten å måtte kjøpe «Beredskapspakke 72 timer» bruker du rabattkode BUSHCRAFT2 i handlekurven. Du får da 18% rabatt på de fleste produktene i kategorien Overlevelse. Rabatten gjelder ved minimumsordre à kr 2,000.00.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.