Diverse

Simple Strap gummistropp – en genial pakkrem

Simple Strap gummistropp en genial pakkrem | Arctic-Fritid.no

Jon, Ben, og CJ er de tre gründerne som i 2018 etablerte Simple Strap da behovet meldte seg for en universal festestropp. Ideen for Simple Strap oppstod under en lunsj på stranden med de tre gründerne. Etter utallige forsøk med testing og feiling av ulike prototyper ble endelig Simple Strap som vi kjenner i dag, skapt. De hadde klart å skape en helt ny og genial festestropp som raskt, enkelt og sikkert kan feste og stroppe nesten hva som helst. Simple Strap gummistropp en genial pakkrem!

Simple Strap Regular 6m - Gul | Arctic-Fritid.no

Simple Strap Regular krever ingen kompliserte knuter, ingen farlige kroker og ingen rustne jekkestropper som skraper og lager merker. Enkelt og greit den raskeste og enkleste måten å sikre stort sett alt du kan tenke deg.

Spesifikasjoner:

 • Lengde: 6 meter – kan klippes til ønsket lengde.
 • Bredde: –.
 • Tykkelse: 2 mm.
 • Fungerer i temperaturer fra -25 til 65 grader.
 • Kan brukes om og om og om igjen.
 • 2 runder holder 75kg.
 • 3 runder holder 150kg.
 • 4 runder holder 265kg.
 • Resirkulerbar.
Simple Strap Heavy Duty 6m - Rød | Arctic-Fritid.no

Simple Strap Heavy Duty fungerer selv om den er våt, skitten og i ekstreme temperaturer (fra -25 til 65 grader). Ingen kompliserte knuter, ingen farlige kroker og ingen rustne jekkestropper som skraper og lager merker.

Spesifikasjoner:

 • Lengde: 6 meter – kan klippes til ønsket lengde.
 • Bredde: –.
 • Tykkelse: 3 mm.
 • Fungerer i temperaturer fra -25 til 65 grader.
 • Kan brukes om og om og om igjen.
 • 2 runder holder 125kg.
 • 3 runder holder 255kg.
 • 4 runder holder 330kg.
 • Resirkulerbar.

Simple Strap gummistropp en genial pakkrem, enkelt og greit den raskeste og enkleste måten å sikre stort sett alt du kan tenke deg. Ideell til hus, hage, camping, fritid, båt, fiske, sikring av gjenstander og uendelig mye mer. Ha alltid en stropp med i ryggsekken, bilen eller båten. Det er bare fantasien som begrenser bruksområdene til stroppene fra Simple Strap.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.