Friluftsliv

Powerbanks og solcelleladere fra Powertraveller

Powerbanks og solcelleladere fra Powertraveller | Arctic-Fritid.no

Powerbanks og solcelleladere fra Powertraveller er prisbelønte produkter som er tilpasset alle dine utendørsaktiviteter på en perfekt måte. Powertraveller leverer powerbanks, solcelleladere og lykter til turbruk, ekspedisjoner og egenberedskap. Innovative bærbare ladeløsninger for telefoner og annen elektronikk. Takket være Powertraveller vil du alltid kunne lade enheten din uansett hvor du måtte befinne deg.

Powertraveller SPORT 25 Powerbank | Arctic-Fritid.no

SPORT 25 Powerbank er en lett, men likevel robust 6,700mAh strømpakke som kan lade praktisk talt alle 5V elektroniske enheter, inkludert nettbrett, smarttelefoner, actionkamera og GPS m.fl.

Sport 25 er klassifisert i henhold til IP67, noe som betyr at den er fullstendig beskyttet mot inntrenging av støv og kan senkes ned i 1 meter vann i opptil 30 minutter.

Powerbanken har også en innebygd ledlykt med SOS-modus og 150 lumen, noe som gjør den perfekt for enhver situasjon.

Powertraveller TACTICAL FALCON 28E | Arctic-Fritid.no

TACTICAL FALCON 28E er en ultralett, sammenleggbar solcellelader på 28 watt, designet for lading av 5V enheter, inkludert smarttelefoner, actionkameraer, hodelykter og GPS m.fl.

Falcon 28E har doble 5V USB-utganger og et stressmotstandig ETFE panel, motstandsdyktig mot korrosjon fra f.eks. sjøvann, og til dels flammehemmende. Klassifisert i henhold til IPX6.

ETFE (Ethylene-Tetra-Fluoro-Ethylene) er en fluorpolymer med høy slitestyrke, den er korrosjons- og flekkbestandig, non-stick / selvrensende, og beholder sin klarhet (og dermed lysgjennomgang) under de fleste forhold – noe som sikrer lang levetid for solcellepanelet.

Falcon 28E er laget av robuste materialer og klassifisert i henhold til IPX6. De nyttige metallmaljene gjør at panelet enkelt kan festes via medfølgende karabinkroker til ryggsekker, telt og sykkelvesker m.m.

Powertraveller REDSTART 50 | Arctic-Fritid.no

REDSTART 50 får deg til å glemme tunge, store starthjelpsystemer til bilen, motorsykkelen eller snøscooteren. Redstart 50 er en kompakt, lett startbooster som veier bare 630g (1kg inkl. oppbevaringsveske). Den oppbevares i det inkluderte glidelåsetuiet og tar opp minimalt med plass i bagasjerommet.

Redstart 50 er ikke bare den perfekte starthjelpen, den kan også lade 5V-enheter som nettbrett og smarttelefoner i tillegg til bærbare datamaskiner via USB-C. Den integrerte lommelykten med strobe- og SOS-funksjoner skiller Redstart 50 fra konkurrentene.

Ladehuset er flammehemmende og støv-/vanntett i henhold til IP67. I tillegg til å ha sikkerhetsfunksjoner som omvendt polaritetsbeskyttelse, gnistsikring og smart teknologi som slår av strømmen for å forhindre overoppheting.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.