Friluftsliv

Katadyn er verdensledende innen vannrensing

Katadyn er verdensledende innen vannrensing | Arctic-Fritid.no

Katadyn er verdensledende innen vannrensing. Fellesnevneren for alle produktene er brukervennlige løsninger, uansett behov. Når du er usikker på vannkvaliteten i fjellbekken eller skal reise til fjerne strøk, er Katadyns produkter løsningen.

Katadyn har tre serier vannrensesystemer. De letteste produktene finner vi i Ultralight-serien. Disse passer til bruk for én person og er beregnet på klart vann. Back Country-serien er designet for aktivt friluftsliv. Her finner vi lette og kompakte produkter til allroundbruk, som passer for én til to personer på tur. I serien Katadyn Endurance finner vi produsentens toppmodeller: vannrensesystemer med ekstra stor kapasitet og høy ytelse. Flere av disse passer spesielt godt når større grupper er på tur sammen, og også godt for nødhjelpsorganisasjoner.

Katadyn Befree Replacement Element | Arctic-Fritid.no
Kjøp

Katadyn Befree Replacement Element

Renser vannet umiddelbart
Vis detaljer kr 499.00
Frakt, fra kr 59.00

Vi har 2 på lager.

Katadyn Befree Vannfilter - 0,6 ltr | Arctic-Fritid.no
Kjøp

Katadyn Befree Vannfilter – 0,6 ltr

Sikrer deg trygt vann overalt
Vis detaljer kr 599.00
Frakt, fra kr 69.00

Vi har 2 på lager.

Katadyn Befree Vannfilter – 1 ltr

Sikrer deg trygt vann overalt
Vis detaljer
Midlertidig utsolgt.
Ventet til lager 29.09.2022.
kr 699.00
Frakt, fra kr 69.00
Katadyn Befree Gravity Vannfilter - 3 ltr | Arctic-Fritid.no
Kjøp

Katadyn Befree Gravity Vannfilter – 3 ltr

Rent vann til hele familien
Vis detaljer kr 998.00
Frakt, fra kr 89.00

Vi har 2 på lager.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.