Her finner du våre bestselgere, de av våre hobby, fiske og fritidsrelaterte produkter som er mest populære blant våre kunder.

Røykeklosser fra Matrøyk

Ren og god røyk til kaldrøyking
kr 325.00
Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere ren og god røyk til kaldrøyking. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element slik at treet ulmer. En røykeklosse produserer ren røyk i ca 1,5 til 2 timer.

Nitrittsalt 0,6% – 2kg

kr 59.00
Nitrittsalt er svært godt egnet til salting og saltlake når kjøttprodukter skal videreforedles. Nitrittsalt hindrer tilvekst av botulisme og bidrar til at kjøttet opprettholder sine naturlige farger.

Seilaksfarge – 10g

Fargestoff til kjøtt og fisk
kr 79.00
Seilaksfarge (hummerfarge) er et fargestoff for farging av fisk. 2g seilaksfarge til 1 liter vann gir passende mengde fargebad for 1-3 kg seifilet.

Røykutvikler (norskprodusert)

En av de bedre i markedet
kr 1,695.00
Norskprodusert røykutvikler som rask, enkelt og sikkert gir ren røyk i røykeriet. Røykutvikleren benytter røykeklosser av tre - ikke briketter. Røykeklossens tykkelse bør være 1,5 til 2 cm og diameter 5-7 cm.

Røyksyre – 150ml

Røyksmak på kjøtt og fisk
kr 139.00
Røyksyre (røykolje eller treeddik) brukes til å lage kunstig røyksmak på kjøtt- og fiskeprodukter som ved varmebehandling vil få røyksmak og farge.

INNO Bombarda Floating

No tangle - Just fish
kr 49.00
INNO Bombarda Floating kan fiskes horisontalt, gjennomgående eller vertikalt stående ved hjelp av oppheng og tilpasset motvekt (ca 1 gr). Motvekten kan økes, slik at du får en meget langsom synkende dupp.

CDC Shrimp Hot Pink Saltvannskrok

kr 22.00
CDC Shrimp Hot Pink er en meget naturtro og populær rekeimitasjon som fisker særdeles godt. Fluen er bundet på enkel saltvannskrok i #4 og #6.

CDC Shrimp Orange Saltvannskrok

kr 22.00
CDC Shrimp Orange er en meget naturtro og populær rekeimitasjon som fisker særdeles godt. Fluen er bundet på enkel saltvannskrok i #4 og #6.

MUSTAD Markkrok S3164E-BR – 10pk

kr 49.00
Markkrok Mustad S3164E-BR er en ekstra sterk krok for agnfiske. Med fire mothaker på skaftet holdes agnet effektivt på plass uavhengig av vann eller strømforhold.

INNO Bombarda Slow Intermediate

Synker ca. 1 meter på 8 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Slow Intermediate er transparent med små luftbobler slik at den ligner på en liten manet i vannet. Slow intermediate brukes på grunt vann eller sakte fiske like under vannflaten og er særdeles godt egnet til bunnmeite i innsjøer med bløt bunn.

SIC Toppringer (haspel og pilk)

kr 29.00kr 42.00
SIC Toppringer haspel og pilk fra tyske Balzer er solide ringer med innlegg av silicon carbide, kan brukes til både spinn og haspel og de største ringene kan også brukes til pilkestenger.

INNO Bombarda Sinking

Synker ca. 1 meter på 3 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Sinking er grå av farge og brukes til hurtig spinfiske på alle vanndybder. Synkehastigheten er ca 1 meter på 3 sekunder. Denne hurtige fiskemetoden er meget effektivt når vanntemperaturen er over 8ºC og fisken har blitt raskere.

INNO CLICK Floating

No tangle - Just fish
kr 59.00
INNO CLICK Floating kan fiskes horisontalt, gjennomgående eller vertikalt stående ved hjelp av oppheng og tilpasset motvekt (ca 1 gr). Motvekten kan økes, slik at du får en meget langsom synkende dupp.

Juletreet Pearl

kr 14.00
Juletreet Pearl er Steen Ulnits nyklassiske kystflue i pink (også kalt flammen), chartreuse og pearl. Meget effektiv flue især vinter og vår, men har sine faste tilhengere hele året. Fluen er bundet på enkel brunkrok i #4, #6 og #8.

ProQ Røykhus i Papp (Eco Smoker)

kr 399.00
ProQ røykhus i papp er et enkelt, rimelig og alternativt røykehus til kaldrøyking av ost, bacon, kjøtt og fisk etc. Røykehuset kalles Eco Smoker av 2 årsaker - det er miljøvennlig, laget hovedsaklig av papp og det er økonomisk.

ProQ® Røykespon Bøk / Beech

kr 49.00
En pose ProQ® Røykespon Bøk / Beech inneholder minimum 200 gram og gir en lys, men karakteristisk smak. ProQ® Røykespon brukes til røyking av produkter som ost, fisk, kjøtt, salt og smør. Bøk er perfekt til fisk.

ProQ® Røykespon Or / Alder

kr 49.00
En pose ProQ® Røykespon Or / Alder inneholder minimum 200 gram og er meget delikat med et hint av sødme. ProQ® Røykespon brukes til røyking av produkter som fisk, svin, fjørfe, fuglevilt og lyst kjøtt etc.

MUSTAD Maggotkrok 37140 – 10pk

kr 29.00
Mustad maggot krok 37140 i 10-pakning, en solid maggotkrok fra en av verdens ledende krokprodusenter. Velg størrelse #8, #10 eller #12.

HeatPak Håndvarmere 8 timer

kr 16.00 kr 12.90
HeatPak Håndvarmere aktiveres i kontakt med luft og avgir en naturlig varme i opptil 8 timer. Varmeposen kan aktiveres under alle temperaturer og egner seg like godt i soveposen på kalde netter, som i hansken.

Mac´s BBQ Geniale kaldrøyker

kr 499.00
Mac´s BBQ Geniale kaldrøyker er designet for å produsere røyk i opptil 10 timer, kaldrøykeren bruker trestøv som er av høy kvalitet og hentet fra bærekraftig skog. Kaldrøykeren er mest effektiv i skap som har en kapasitet på mellom 30 og 150 liter.

INNO Crosslock – 6pk

kr 29.00
INNO Crosslock brukes til montering av INNO duppene for å unngå at sener som multifilament m.fl. skjærer seg ned og skader inno-sticken. Brukes også til montering av sluk, pilk, røyeblink og wobblere m.m.

BCB Kokekar og Matboks

Alt i ett - matboks, kokekar og spising
kr 169.00 kr 129.00
BCB Kokekar og Matboks er produsert i matvaregodkjent aluminium, en robust og slitesterk konstruksjon som er brukt av militære styrker over hele verden og er fortsatt en av de beste kombinasjoner til oppbevaring, matlaging og spising.

Beaver Lake Alaska Sokken

kr 79.00
Beaver Lake Alaska Sokken er en solid helstrikket raggsokk som holder deg varm på føttene når du farter utendørs på kalde dager eller surrer rundt på det kalde hyttegulvet, før hytta er blitt varm.

KO Slipebånd Assortert

kr 229.00
KO Slipebånd Assortert er slipebånd spesielt beregnet på Ken Onion Edition knivsliper.

Kystfluer 10 stk med flueboks

kr 199.00
Kystfluer 10 stk med flueboks er kvalitetsfluer bundet på enkel saltvannskrok og tatt frem spesielt for bombardafiske etter sjøørret. Fluene kommer i en solid, dobbelsidig flueboks som måler 13 x 9 x 3,5 cm (L x B x H).

SIC Stangringer (trebent)

kr 29.00kr 79.00
SIC stangringer trebent er lette og fleksible ringer med innlegg av silicon carbide, kan brukes til spinn, haspel og fluestenger.

INNO Bombarda Intermediate

Synker ca. 1 meter på 5 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Intermediate brukes med rolig og variert innsveiving med mange stopp på de forskjellige dybder ved å telle duppen ned, 1-2-3 sekunder osv. til ønsket vanndybde er nådd og variert innsveiving med påfølgende stopp kan igangsettes.

Polar Magnus Saltvannskrok

kr 22.00
Polar Magnus er en flue med massevis av liv og en av de bedre allround fluene i saltvann. Fluen er bundet på enkel saltvannskrok i #6 og #8.

Balzer Stanglakk 20ml

kr 69.00
Balzer stanglakk er en tradisjonell hurtigtørkende lakk som gir flotte, blanke surringer. Innhold 20ml - og pensel finner du i lokket.

Red/Orange Shrimp Saltvannskrok

kr 22.00
Red/Orange Shrimp er en spennende rekeimitasjon, et sikkert valg til bombardafisket. Fluen er bundet på enkel saltvannskrok i #4, #6 og #8.

Orange Stickers til Bombarda – 3pk

kr 39.00
Orange Stickers til Bombarda brukes til å bedre synligheten av INNO duppen. Den transparente sticken som leveres som standard med alle INNO duppene kan enkelt skiftes ut med denne orange sticken.

Balzer Stangsurretråd 25m

kr 19.00
Balzer stangsurretråd er en tradisjonell og solid nylontråd som gir flotte surringer. En suveren tråd til reparasjon av stangsurringer og montering av stangringer. Farge sort, lengde 25m.

EAGLE Products Sitteunderlag

kr 49.00
EAGLE Products Sitteunderlag er et enkelt, slitesterkt og komfortabelt EVA underlag, isolerer godt, og gir utmerket sittekomfort. Det kan brettes for enkel transport og ved oppbevaring. Tar liten plass sammenlagt, passer rett i bukselomma.

INNO High Speed Swivels – 6pk

kr 29.00
INNO High Speed Swivels (triple crane) lagerføres i #10 og er en svært sterk svivel som tåler store belastninger. Tatt frem spesielt for INNO duppen og er suveren til bruk under bombardafisket når spinnerblad er i bruk.

INNO CLICK Slow Intermediate

Synker ca. 1 meter på 8 sekund
kr 59.00
INNO CLICK Slow Intermediate er transparent med små luftbobler slik at den ligner på en liten manet i vannet. Slow intermediate brukes på grunt vann eller sakte fiske like under vannflaten og er særdeles godt egnet til bunnmeite i innsjøer med bløt bunn.

Wiggler Røykespon KIRSEBÆR

250g premium røykespon
kr 29.00
Wiggler Røykespon KIRSEBÆR er en premium kvalitet røykespon av kirsebærtre. Inneholder ca. 250 gram og er bra til fjørfe, svinekjøtt og oksekjøtt. Noen sier at kirsebærtre er den beste tresorten til røyking av mat.

Hobbyrøykeriet Normann

Nå kan alle røyke hjemme
kr 3,990.00kr 4,485.00
Hobbyrøykeriet Normann er laget av gran, en tresort som egner seg godt til røykhus. Røykeriet leveres med eller uten den unike røykutvikleren og kommer flatpakket i elementer.

Pattegrisen Salmon Pink #6

kr 14.00
Pattegrisen Salmon Pink er en effektiv rekeimitasjon til kystens laks og sjøørret. Fluen er bundet på enkel brunkrok i #6.

INNO CLICK Sinking

Synker ca. 1 meter på 3 sekund
kr 59.00
INNO CLICK Sinking er grå av farge og brukes til hurtig spinfiske på alle vanndybder. Synkehastigheten er ca 1 meter på 3 sekunder. Denne hurtige fiskemetoden er meget effektivt når vanntemperaturen er over 8ºC og fisken har blitt raskere.

BCB Kroppsvarmer – 20 timer

Avgir behagelig varme i opptil 24 timer
kr 29.00 kr 23.00
BCB Kroppsvarmer er med sine mange bruksområder det perfekt varmeelement på kalde høst- og vinterdager. Varmeposen vil opprettholde en behagelig temperatur på ca 50°C (maks. 65°C) i opptil 24 timer.

Mac´s BBQ Kaldrøyker og Røykhus

kr 799.00
Mac´s BBQ Kaldrøyker og Røykhus kommer komplett med røykutvikleren, premium røykespon, telys og instruksjoner samt ProQ røykhus i papp, et enkelt, rimelig og alternativt røykehus til kaldrøyking av ost, bacon, kjøtt og fisk etc.

Green Wells Glory (dobbel)

kr 12.00
Green Wells Glory er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Work Sharp WSKTS knivsliper

Terningkast 6 i Jeger 10/2018
kr 1,349.00
Work Sharp WSKTS knivsliper er den første knivsliper laget for å skjerpe alle dine kniver, verktøy og sakser. Allsidigheten til denne knivsliperen gjør den til en uunnværlig kniv- og verktøysliper.

ProQ® Røykespon Whisky Eik / Whiskey Oak

kr 49.00
En pose ProQ® Røykespon Whisky Eik / Whiskey Oak inneholder minimum 200 gram og er tilvirket av eiketønner, samme bruksområde som eik, men med en undertone av Whiskey. Perfekt til spareribs, rødt kjøtt, svin, fisk og kraftig viltkjøtt.

Rovex Fluorocarbon – 20 mtr

kr 32.00kr 206.00
Rovex fluorocarbon er så nær usynlig som mulig, synker fire ganger raskere enn monofilament nylon og har en utmerket slitestyrke. Senen er laget av førsteklasses 100% PVDF, den mest anerkjente fluorocarbon til bruk som fortomsmateriale.

CDC Shrimp Olive Saltvannskrok

kr 22.00
CDC Shrimp Olive er en meget naturtro og populær rekeimitasjon som fisker særdeles godt. Fluen er bundet på enkel saltvannskrok i #4 og #6.

BCB Commando Wiresag

kr 89.00
BCB Commando Wiresag er produsert av BCB's patenterte 8-tråds rustfri stålwire for økt levetid og redusert vekt. Med solide håndleddsstropper kan sagen nå brukes mer komfortabelt og over lenger tid, selv under krevende forhold.

March Brown Silver (dobbel)

kr 12.00
March Brown Silver er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Gammarus Rekeimitasjon – 3pk

kr 59.00
Gammarus er små rekeimitasjoner bundet på maggotkrok. Bruk gammarusene sammen med røyeblinker og du har et utmerket redskap for isfiske etter røye. Kommer i pakning à 3 stk.

Wiggler Lysstav Rød

kr 9.00
Wiggler Lysstav Rød kan brukes til mange forskjellige fiskemetoder, lys til duppen om natten eller på røyeblinken for å lokke fisken til hugg, for å nevne noen.

Verre enn Minken (dobbel)

kr 16.00
Verre enn Minken er bundet på kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

ProQ® Røykespon Eple / Apple

kr 49.00
En pose ProQ® Røykespon Eple / Apple inneholder minimum 200 gram. Eple gir en mild subtil fruktig smak, litt søt. Passer bra til røyking av svinekjøtt, fjørfe, sjømat og ost. Gir skinnet på fjørfe en behagelig brunfarge.

KO X4 Slipebånd

kr 229.00
KO X4 Slipebånd leveres i pakning a 5 stk. spesielt beregnet på Ken Onion Edition knivsliper.

ProQ® Røykespon Kirsebær / Cherry

kr 49.00
En pose ProQ® Røykespon Kirsebær / Cherry inneholder minimum 200 gram og er bra til fjørfe, svinekjøtt og oksekjøtt. Noen sier at kirsebærtre er det beste treet for røyking av mat.