Her finner du våre bestselgere, de av våre hobby, fiske og fritidsrelaterte produkter som er mest populære blant våre kunder.

Seilaksfarge – 10g

Fargestoff til kjøtt og fisk
kr 79.00
Seilaksfarge (hummerfarge) er et fargestoff for farging av fisk. Ca. 2g seilaksfarge til 1 liter vann gir passende mengde fargebad for 1-3 kg filet.

Røykeklosser fra Matrøyk

Ren og god røyk til kaldrøyking
kr 325.00
Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere ren og god røyk til kaldrøyking. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element slik at treet ulmer. En røykeklosse produserer ren røyk i ca 1,5 til 2 timer.

INNO Bombarda Floating

No tangle - Just fish
kr 49.00
INNO Bombarda Floating kan fiskes horisontalt, gjennomgående eller vertikalt stående ved hjelp av oppheng og tilpasset motvekt (ca 1 gr). Motvekten kan økes, slik at du får en meget langsom synkende dupp.

Juletreet Pearl

kr 14.00
Juletreet Pearl er Steen Ulnits nyklassiske kystflue i pink (også kalt flammen), chartreuse og pearl. Meget effektiv flue især vinter og vår, men har sine faste tilhengere hele året. Fluen er bundet på enkel brunkrok i #4, #6 og #8.

SIC Toppringer (haspel og pilk)

kr 29.00kr 42.00
SIC Toppringer haspel og pilk fra tyske Balzer er solide ringer med innlegg av silicon carbide, kan brukes til både spinn og haspel og de største ringene kan også brukes til pilkestenger.

INNO Bombarda Sinking

Synker ca. 1 meter på 3 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Sinking er grå av farge og brukes til hurtig spinfiske på alle vanndybder. Synkehastigheten er ca 1 meter på 3 sekunder. Denne hurtige fiskemetoden er meget effektivt når vanntemperaturen er over 8ºC og fisken har blitt raskere.

CDC Shrimp Hot Pink Saltvannskrok

kr 22.00
CDC Shrimp Hot Pink er en meget naturtro og populær rekeimitasjon som fisker særdeles godt. Fluen er bundet på enkel saltvannskrok i #4 og #6.

CDC Shrimp Orange Saltvannskrok

kr 22.00
CDC Shrimp Orange er en meget naturtro og populær rekeimitasjon som fisker særdeles godt. Fluen er bundet på enkel saltvannskrok i #4 og #6.

Nitrittsalt 0,6% – 2kg

kr 59.00
Nitrittsalt er svært godt egnet til salting og saltlake når kjøttprodukter skal videreforedles. Nitrittsalt hindrer tilvekst av botulisme og bidrar til at kjøttet opprettholder sine naturlige farger.

INNO Bombarda Slow Intermediate

Synker ca. 1 meter på 8 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Slow Intermediate er transparent med små luftbobler slik at den ligner på en liten manet i vannet. Slow intermediate brukes på grunt vann eller sakte fiske like under vannflaten og er særdeles godt egnet til bunnmeite i innsjøer med bløt bunn.

BCB Commando Wiresag

kr 89.00
BCB Commando Wiresag er produsert av BCB's patenterte 8-tråds rustfri stålwire for økt levetid og redusert vekt. Med solide håndleddsstropper kan sagen nå brukes mer komfortabelt og over lenger tid, selv under krevende forhold.

Røyksyre – 150ml

Røyksmak på kjøtt og fisk
kr 139.00
Røyksyre (røykolje eller treeddik) brukes til å lage kunstig røyksmak på kjøtt- og fiskeprodukter som ved varmebehandling vil få røyksmak og farge.

Red/Orange Shrimp Saltvannskrok

kr 22.00
Red/Orange Shrimp er en spennende rekeimitasjon, et sikkert valg til bombardafisket. Fluen er bundet på enkel saltvannskrok i #4, #6 og #8.

Orange Stickers til Bombarda – 3pk

kr 39.00
Orange Stickers til Bombarda brukes til å bedre synligheten av INNO duppen. Den transparente sticken som leveres som standard med alle INNO duppene kan enkelt skiftes ut med denne orange sticken.

INNO Bombarda Intermediate

Synker ca. 1 meter på 5 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Intermediate brukes med rolig og variert innsveiving med mange stopp på de forskjellige dybder ved å telle duppen ned, 1-2-3 sekunder osv. til ønsket vanndybde er nådd og variert innsveiving med påfølgende stopp kan igangsettes.

INNO CLICK Floating

No tangle - Just fish
kr 59.00
INNO CLICK Floating kan fiskes horisontalt, gjennomgående eller vertikalt stående ved hjelp av oppheng og tilpasset motvekt (ca 1 gr). Motvekten kan økes, slik at du får en meget langsom synkende dupp.

Røykutvikler (norskprodusert)

En av de bedre i markedet
kr 1,695.00
Norskprodusert røykutvikler som rask, enkelt og sikkert gir ren røyk i røykeriet. Røykutvikleren benytter røykeklosser av tre - ikke briketter. Røykeklossens tykkelse bør være 1,5 til 2 cm og diameter 5-7 cm.

INNO CLICK Slow Intermediate

Synker ca. 1 meter på 8 sekund
kr 59.00
INNO CLICK Slow Intermediate er transparent med små luftbobler slik at den ligner på en liten manet i vannet. Slow intermediate brukes på grunt vann eller sakte fiske like under vannflaten og er særdeles godt egnet til bunnmeite i innsjøer med bløt bunn.

Kystfluer 10 stk enkel Saltvannskrok

kr 139.00
Kystfluer 10 stk enkel saltvannskrok er kvalitetsfluer bundet på enkel saltvannskrok og tatt frem spesielt for bombardafiske etter sjøørret og laks. Rekeimitasjoner har alltid vært et sikkert valg til bombardafisket.

BCB Lettvekts Turbestikk

kr 49.00
BCB Lettvekts turbestikk i rustfritt stål er et kompakt turbestikk bestående av skje, gaffel og kniv med flaskeåpner. Skjehåndtaket er forsynt med solide nagler som gjør at du enkelt kan sette delene sammen til en enhet som veier kun 75 g.

INNO Crosslock – 6pk

kr 29.00
INNO Crosslock brukes til montering av INNO duppene for å unngå at sener som multifilament m.fl. skjærer seg ned og skader inno-sticken. Brukes også til montering av sluk, pilk, røyeblink og wobblere m.m.

BCB FireDragon Brenseltabletter 18stk

NATO godkjent: NSN-9110-99-505-2835
kr 98.00
BCB FireDragon Brenseltabletter er den ideelle følgesvennen til alle typer friluftsliv. Et miljøvennlig brensle som hverken ryker eller lukter under bruk.

Transparent Stickers til CLICK – 2pk

kr 29.00
Transparent Stickers til CLICK leveres som standard med alle INNO CLICK duppene og kan enkelt skiftes ut dersom det skulle bli nødvendig.

BarbIQ Grillmatte 2pk

kr 96.00
BarbIQ Grillmatte er suveren til bruk på grillen når grønnsaker eller egg og bacon skal stekes. En praktisk teflonmatte som egner seg til alle typer steking og baking i kombinasjon med BarbIQ Turgrill, eller andre griller.

Smeltelim Stav S/84 Transparent

Til liming av toppringer
kr 19.00
Smeltelim Stav S/84 har god vedheft til mange materialer og kan brukes til montering av toppringer. Bør være med i fiskevesken skulle uhellet inntreffe.

Work Sharp WSKTS Jaktkniv guide (50°)

kr 89.00
Work Sharp WSKTS jaktkniv guide 50°, for enkel og stødig sliping av dine jaktkniver. Passer til Work Sharp WSKTS Knivsliper.

INNO Bombarda Pakketilbud

Minimum 10% rabatt
kr 405.00
INNO Bombarda Pakketilbud inneholder våre absolutte bestselgere innenfor bombarda-serien. Pakketilbudet er satt sammen av de vektklassene og det tilbehøret vi ser at våre kunder gjerne selv lager kombinasjoner av når de handler INNO hos oss.

CLICK Kyst Fluesett Large

Med 4 INNO Click dupper
kr 419.00
CLICK kyst fluesett large består av 4 stk INNO CLICK dupper, 6 stk tubefluer, 6 stk kystfluer med enkel saltvannskrok og Balzer utstyrsboks.

Hobbyrøykeriet Normann

Nå kan alle røyke hjemme
kr 3,990.00kr 4,485.00
Hobbyrøykeriet Normann er laget av gran, en tresort som egner seg godt til røykhus. Røykeriet leveres med eller uten den unike røykutvikleren og kommer flatpakket i elementer.

Drill Doctor XP borsliper (DDXP)

kr 1,398.00
Drill Doctor XP borsliper er den perfekte borsliperen til garasjen. Perfekt til sliping av de fleste typer bor, standard eller hardmetall. Ved hjelp av en front-matet chuck sliper du hardmetall-, HSS-, TIN belagte-, kobolt- og betongbor.

Tørrfluer 12 stk med flueboks

kr 129.00
Tørrfluer 12 stk med flueboks er assorterte kvalitetsfluer i #10, 12 og 14. Fluene kommer i en enkel liten flueboks og er tatt frem spesielt for bombardafiske i sjø, elv og vann, etter sjø-/ørret og røye.

Kystfluer 10 stk med flueboks

kr 199.00
Kystfluer 10 stk med flueboks er kvalitetsfluer bundet på enkel saltvannskrok og tatt frem spesielt for bombardafiske etter sjøørret. Fluene kommer i en solid, dobbelsidig flueboks som måler 13 x 9 x 3,5 cm (L x B x H).

BCB FireDragon Gel

Lett antennelig og brenner i all slags vær
kr 39.00
BCB FireDragon Gel er den ideelle følgesvennen til alle typer friluftsliv. En miljøvennlig tenngele som hverken ryker eller lukter når den brenner. Svært praktisk til opptenning av grillen, forvarming av primuser og selvfølgelig, til å få fyr på bålet.

INNO CLICK Intermediate

Synker ca. 1 meter på 5 sekund
kr 59.00
INNO CLICK Intermediate brukes med rolig og variert innsveiving med mange stopp på de forskjellige dybder ved å telle duppen ned, 1-2-3 sekunder osv. til ønsket vanndybde er nådd og variert innsveiving med påfølgende stopp kan igangsettes.

Pattegrisen Salmon Pink #6

kr 14.00
Pattegrisen Salmon Pink er en effektiv rekeimitasjon til kystens laks og sjøørret. Fluen er bundet på enkel brunkrok i #6.

BCB Vanntett Pakksekk 1 liter

Organiser ditt overlevelsesutstyr
kr 89.00
BCB vanntett pakksekk 1 liter holder utstyret rent og tørt og fungerer fint til å organisere ditt overlevelsesutstyr. Uansett din foretrukne friluftsaktivitet, er en vanntett pakksekk en allsidig oppbevaringsløsning.

INNO CLICK Sinking

Synker ca. 1 meter på 3 sekund
kr 59.00
INNO CLICK Sinking er grå av farge og brukes til hurtig spinfiske på alle vanndybder. Synkehastigheten er ca 1 meter på 3 sekunder. Denne hurtige fiskemetoden er meget effektivt når vanntemperaturen er over 8ºC og fisken har blitt raskere.

Balzer Premium Røykespon Bøk m/Hvitløk

500g premium røykespon
kr 59.00
Balzer Premium Røykespon Bøk m/Hvitløk er en premium røykespon av Bøk med innblanding av en hvitløksmix.

Pattegrisen Salmon Pink Saltvannskrok #6

kr 16.00
Pattegrisen Salmon Pink er en effektiv rekeimitasjon til kystens laks og sjøørret. Fluen er bundet på enkel saltvannskrok i #6.

Orange Stickers til CLICK – 2pk

kr 29.00
Orange Stickers til CLICK brukes til å bedre synligheten av INNO CLICK duppen. Den transparente sticken som leveres som standard med alle INNO CLICK duppene kan enkelt skiftes ut med denne orange sticken.

Balzer Stanglakk 20ml

kr 69.00
Balzer stanglakk er en tradisjonell hurtigtørkende lakk som gir flotte, blanke surringer. Innhold 20ml - og pensel finner du i lokket.

Transparent Stickers til Bombarda – 3pk

kr 39.00
Transparent Stickers til Bombarda leveres som standard med alle INNO duppene og kan enkelt skiftes ut dersom det skulle bli nødvendig.

EAGLE Products Vaffeljern i aluminium

kr 299.00
Eagle Products Vaffeljern i aluminium, for "belgiske" vafler. Produsert i aluminium m/ non-stick belegg og spesielt utviklet for utendørs varmekilder. Meget lav steketid.

Balzer Stangsurretråd 25m

kr 19.00
Balzer stangsurretråd er en tradisjonell og solid nylontråd som gir flotte surringer. En suveren tråd til reparasjon av stangsurringer og montering av stangringer. Farge sort, lengde 25m.

INNO CLICK Pakketilbud

Minimum 10% rabatt
kr 423.00
INNO CLICK Pakketilbud inneholder våre absolutte bestselgere innenfor click-serien. Pakketilbudet er satt sammen av de vektklassene og det tilbehøret vi ser at våre kunder gjerne selv lager kombinasjoner av når de handler INNO hos oss.

Bombarda Kyst Fluesett Small

Med 4 INNO Bombarda dupper
kr 299.00
Bombarda kyst fluesett small består av 4 stk INNO bombarda dupper, 6 stk tubefluer og Balzer utstyrsboks.