Her finner du våre bestselgere, de av våre hobby, fiske og fritidsrelaterte produkter som er mest populære blant våre kunder.

LAGERTØMMING Ta turen innom vårt store OUTLET for rabatter på opptil 90%.

Seilaksfarge – 10g

Fargestoff til kjøtt og fisk
kr 79.00
Seilaksfarge er et fargestoff for farging av fisk. 2g seilaksfarge til 1 liter vann gir passende mengde fargebad for 1-3 kg seifilet.

Røyksyre – 150ml

Røyksmak på kjøtt og fisk
kr 139.00
Røyksyre (røykolje eller treeddik) brukes til å lage kunstig røyksmak på kjøtt- og fiskeprodukter som ved varmebehandling vil få røyksmak og farge.

Nitrittsalt 0,6% – 2kg

kr 59.00
Nitrittsalt er svært godt egnet til salting og saltlake når kjøttprodukter skal videreforedles. Nitrittsalt hindrer tilvekst av botulisme og bidrar til at kjøttet opprettholder sine naturlige farger.

Røykeklosser fra Matrøyk

Ren og god røyk til kaldrøyking
kr 325.00
Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere ren og god røyk til kaldrøyking. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element slik at treet ulmer. En røykeklosse produserer ren røyk i ca 1,5 til 2 timer.

Røykutvikler (norskprodusert)

En av de bedre i markedet
kr 1,695.00
Norskprodusert røykutvikler fra Matrøyk som rask, enkelt og sikkert gir ren røyk i røykeriet. Røykutvikleren benytter røykeklosser av tre - ikke briketter. Røykeklossens tykkelse bør være 1,5 til 2 cm og diameter 5-7 cm.

Pakketilbud – Røyksyre og Seilaksfarge

Røyksmak og farge på kjøtt og fisk
kr 279.00
Pakketilbudet leveres med 1 x Kryddo røyksyre 150ml og 3 x Kryddo seilaksfarge 10g. Se produktbeskrivelsen for hvordan du kan lage seilaks ved hjelp av seilaksfarge og røyksyre fra Kryddo.

Laksebrett Gull / Sølv – 25pk

Godkjent for næringsmidler
kr 69.00kr 159.00
Laksebrett gull / sølv er praktiske brett for pakking av f.eks. røykelaks. Lagerføres i ulike størrelser hvorav den ene siden i gull og den andre i sølv.

Beaver Lake Alaska Sokken

kr 79.00
Beaver Lake Alaska Sokken er en solid helstrikket raggsokk som holder deg varm på føttene når du farter utendørs på kalde dager eller surrer rundt på det kalde hyttegulvet, før hytta er blitt varm.

BCB Kroppsvarmer – 20 timer

Avgir behagelig varme i opptil 24 timer
kr 29.00
BCB Kroppsvarmer er med sine mange bruksområder det perfekt varmeelement på kalde høst- og vinterdager. Varmeposen vil opprettholde en behagelig temperatur på ca 50°C (maks. 65°C) i opptil 24 timer.

INNO Bombarda Floating

No tangle - Just fish
kr 49.00
INNO Bombarda Floating kan fiskes horisontalt, gjennomgående eller vertikalt stående ved hjelp av oppheng og tilpasset motvekt (ca 1 gr). Motvekten kan økes, slik at du får en meget langsom synkende dupp.

INNO Bombarda Slow Intermediate

Synker ca. 1 meter på 8 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Slow Intermediate er transparent med små luftbobler slik at den ligner på en liten manet i vannet. Slow intermediate brukes på grunt vann eller sakte fiske like under vannflaten og er særdeles godt egnet til bunnmeite i innsjøer med bløt bunn.

HeatPak Håndvarmere 8 timer

kr 16.00
HeatPak Håndvarmere aktiveres i kontakt med luft og avgir en naturlig varme i opptil 8 timer. Varmeposen kan aktiveres under alle temperaturer og egner seg like godt i soveposen på kalde netter, som i hansken.

Wiggler Røykespon KIRSEBÆR

250g premium røykespon - Fin 1-3mm
Kjøp 4 poser til kun kr 88.00
kr 29.00
Wiggler Røykespon KIRSEBÆR er en premium kvalitet røykespon av kirsebærtre. Inneholder ca. 250 gram og er bra til fjørfe, svinekjøtt og oksekjøtt. Noen sier at kirsebærtre er den beste tresorten til røyking av mat.

SIC Stangringer (tobent)

kr 26.00kr 59.00
SIC stangringer tobent er lette og fleksible ringer med innlegg av silicon carbide, kan brukes til spinn, haspel og fluestenger.

ProQ Røykespon Or / Alder

200g trestøv - Mel 0,1-1mm
kr 49.00
En pose ProQ Røykespon Or / Alder (røykemel)inneholder minimum 200 gram og er meget delikat med et hint av sødme. ProQ® Røykespon brukes til røyking av produkter som fisk, svin, fjørfe, fuglevilt og lyst kjøtt etc.

Silikon Duppstoppere – 10pk

kr 15.00
SPRO silikon duppstoppere fra Wiggler brukes under fiske med glidende dupp og leveres i 5 forskjellige størrelser.

INNO Bombarda Intermediate

Synker ca. 1 meter på 5 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Intermediate brukes med rolig og variert innsveiving med mange stopp på de forskjellige dybder ved å telle duppen ned, 1-2-3 sekunder osv. til ønsket vanndybde er nådd og variert innsveiving med påfølgende stopp kan igangsettes.

SIC Toppringer (haspel og pilk)

kr 29.00kr 42.00
SIC Toppringer haspel og pilk fra tyske Balzer er solide ringer med innlegg av silicon carbide, kan brukes til både spinn og haspel og de største ringene kan også brukes til pilkestenger.

Mac´s BBQ Geniale kaldrøyker

Kald og ren røyk i opptil 10 timer
kr 499.00
Mac´s BBQ Geniale kaldrøyker og røykutvikler er designet for å produsere røyk i opptil 10 timer, kaldrøykeren bruker trestøv som er av høy kvalitet og hentet fra bærekraftig skog. Kaldrøykeren er mest effektiv i skap som har en kapasitet på mellom 30 og 150 liter.

Slakte- og kjøttkroker – 2pk

Solide kroker i rustfritt stål
kr 39.00kr 49.00
Slakte- og kjøttkroker (s-krok) i rustfritt stål er solide slaktekroker når kjøttet skal henges til mørning, eller som opphengskroker i røykeriet.

Hobbyrøykeriet Normann

Nå kan alle røyke hjemme
kr 3,990.00kr 4,485.00
Hobbyrøykeriet Normann er laget av gran, en tresort som egner seg godt til røykhus. Røykeriet leveres med eller uten den unike røykutvikleren og kommer flatpakket i elementer.

INNO Bombarda Sinking

Synker ca. 1 meter på 3 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Sinking er grå av farge og brukes til hurtig spinfiske på alle vanndybder. Synkehastigheten er ca 1 meter på 3 sekunder. Denne hurtige fiskemetoden er meget effektivt når vanntemperaturen er over 8ºC og fisken har blitt raskere.

Work Sharp WSKTS knivsliper

Terningkast 6 i Jeger 10/2018
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Ventet til lager 24.01.2020.
kr 1,349.00
Work Sharp WSKTS knivsliper er den første knivsliper laget for å skjerpe alle dine kniver, verktøy og sakser. Allsidigheten til denne knivsliperen gjør den til en uunnværlig kniv- og verktøysliper.

Juletreet Pearl

kr 14.00
Juletreet Pearl er Steen Ulnits nyklassiske kystflue i pink (også kalt flammen), chartreuse og pearl. Meget effektiv flue især vinter og vår, men har sine faste tilhengere hele året. Fluen er bundet på enkel brunkrok i #4, #6 og #8.

KO Slipebånd Assortert

kr 229.00
KO Slipebånd Assortert er slipebånd spesielt beregnet på Ken Onion Edition knivsliper.

SIC Stangringer (trebent)

kr 29.00kr 79.00
SIC stangringer trebent er lette og fleksible ringer med innlegg av silicon carbide, kan brukes til spinn, haspel og fluestenger.

CDC Shrimp Hot Pink Saltvannskrok

kr 22.00
CDC Shrimp Hot Pink er en meget naturtro og populær rekeimitasjon som fisker særdeles godt. Fluen er bundet på enkel saltvannskrok i #4 og #6.

Light My Fire Tinder-on-a-Rope

For enkel og rask opptenning av bål
kr 35.00
Light My Fire Tinder-on-a-Rope er den mest naturlige måten for å gjøre opp ild, eller å tenne opp grillen. Tinder-on-a-Rope er laget av dyrket furu (tyri) fra høylandet i Honduras og inneholder 80% harpiks, noe som gjør dem ekstremt enkle å tenne, selv når de er våte.

INNO Crosslock – 6pk

kr 29.00
INNO Crosslock brukes til montering av INNO duppene for å unngå at sener som multifilament m.fl. skjærer seg ned og skader inno-sticken. Brukes også til montering av sluk, pilk, røyeblink og wobblere m.m.

BCB FireDragon Brenseltabletter 18stk

NATO godkjent: NSN-9110-99-505-2835
kr 98.00
BCB FireDragon Brenseltabletter er den ideelle følgesvennen til alle typer friluftsliv. Et miljøvennlig brensle som hverken ryker eller lukter under bruk.

Seymo 619AP-HC Snakeringer

kr 16.00kr 20.00
Seymo 619AP-HC Snakeringer i hard chrome er tradisjonelle "American Pattern" ringer av meget god kvalitet.

BCB Lettvekts Turbestikk

kr 49.00
BCB Lettvekts turbestikk i rustfritt stål er et kompakt turbestikk bestående av skje, gaffel og kniv med flaskeåpner. Skjehåndtaket er forsynt med solide nagler som gjør at du enkelt kan sette delene sammen til en enhet som veier kun 75 g.

ProQ Røykespon Eple / Apple

200g trestøv - Mel 0,1-1mm
Midlertidig utsolgt hos leverandør.
kr 49.00
En pose ProQ Røykespon Eple / Apple (røykemel) inneholder minimum 200 gram. Eple gir en mild subtil fruktig smak, litt søt. Passer bra til røyking av svinekjøtt, fjørfe, sjømat og ost. Gir skinnet på fjørfe en behagelig brunfarge.

Beaver Lake Sportsokk i Ullfrotte

kr 69.00
Beaver Lake Sportsokk er en mellomtykk ullsokk med frotte innside. Myke og deilige ullsokker som holder deg varm på føttene når du farter utendørs på kalde dager eller surrer rundt på det kalde hyttegulvet.

CDC Shrimp Orange Saltvannskrok

kr 22.00
CDC Shrimp Orange er en meget naturtro og populær rekeimitasjon som fisker særdeles godt. Fluen er bundet på enkel saltvannskrok i #4 og #6.

INNO CLICK Floating

No tangle - Just fish
kr 59.00
INNO CLICK Floating kan fiskes horisontalt, gjennomgående eller vertikalt stående ved hjelp av oppheng og tilpasset motvekt (ca 1 gr). Motvekten kan økes, slik at du får en meget langsom synkende dupp.

Balzer Stanglakk 20ml

kr 69.00
Balzer stanglakk er en tradisjonell hurtigtørkende lakk som gir flotte, blanke surringer. Innhold 20ml - og pensel finner du i lokket.

March Brown (dobbel)

kr 14.00
March Brown er bundet på kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Balzer Stangsurretråd 25m

kr 19.00
Balzer stangsurretråd er en tradisjonell og solid nylontråd som gir flotte surringer. En suveren tråd til reparasjon av stangsurringer og montering av stangringer. Farge sort, lengde 25m.

March Brown Silver (dobbel)

kr 14.00
March Brown Silver er bundet på kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

ProQ Røykespon Kirsebær / Cherry

200g trestøv - Mel 0,1-1mm
kr 49.00
En pose ProQ Røykespon Kirsebær / Cherry (røykemel) inneholder minimum 200 gram og er bra til fjørfe, svinekjøtt og oksekjøtt. Noen sier at kirsebærtre er det beste treet for røyking av mat.

Transparent Stickers til Bombarda – 3pk

kr 39.00
Transparent Stickers til Bombarda leveres som standard med alle INNO duppene og kan enkelt skiftes ut dersom det skulle bli nødvendig.

Wiggler Røykespon BØK

250g premium røykespon - Fin 1-3mm
Kjøp 4 poser til kun kr 88.00
kr 29.00
Wiggler Røykespon BØK er en premium kvalitet røykespon av BØK. Inneholder ca. 250 gram og gir en lys, men karakteristisk smak. Røykespon av Bøk brukes til røyking av produkter som ost, fisk, kjøtt, salt og smør. Bøk er også perfekt til fisk.

Smokepin Bøk (Smugrøykeren) – 12pk

Passer perfekt til ost og fisk
kr 219.00
Smokepin Bøk (Smugrøykeren) er den orginale og håndlagde smokepin røykutvikler. Inneholder fin spon av bøk, vann og bindemiddel ekstrahert av raffinert hardved. Gir ren og god røyk i røykeriet.

MUSTAD Markkrok S3164E-BR – 10pk

kr 49.00
Markkrok Mustad S3164E-BR er en ekstra sterk krok for agnfiske. Med fire mothaker på skaftet holdes agnet effektivt på plass uavhengig av vann eller strømforhold.

Nappvarsler Bjelle

kr 12.00
Nappvarsler bjelle helt i metall brukes til meite- eller isfiske der du ikke alltid har kontroll over stangen. Tanken er at bjellen skal høres når fisken napper og tuppen på stangen beveger seg.

Wiggler Røykespon OR

250g premium røykespon - Fin 1-3mm
Kjøp 4 poser til kun kr 88.00
kr 29.00
Wiggler Røykespon OR er en premium kvalitet røykespon av AL (Al er svensk for OR), et treslag i bjørkefamilien. Med et hint av sødme er OR en meget populær tresort til røyking av fisk i Skandinavia.

BCB Munn til munn maske

Med enveisventil
kr 29.00
BCB Munn til munn maske med enveisventil, brukes ved hjerte og lungeredning. Masken plasseres over pasientens munn og det blåses inn gjennom enveisventilen.

REAL Turmat Energidrikk Bringebær

kr 19.00
REAL Turmat Energidrikk Bringebær er et raskt og enkelt drikkepulver med smak av bringebær. Tilsettes ca 3 dl vann, ristes og drikkes rett fra posen, enkelt og effektivt. Glutenfri, laktosefri og vegetar.

INNO High Speed Swivels – 6pk

kr 29.00
INNO High Speed Swivels (triple crane) lagerføres i #10 og er en svært sterk svivel som tåler store belastninger. Tatt frem spesielt for INNO duppen og er suveren til bruk under bombardafisket når spinnerblad er i bruk.

INNO CLICK Slow Intermediate

Synker ca. 1 meter på 8 sekund
kr 59.00
INNO CLICK Slow Intermediate er transparent med små luftbobler slik at den ligner på en liten manet i vannet. Slow intermediate brukes på grunt vann eller sakte fiske like under vannflaten og er særdeles godt egnet til bunnmeite i innsjøer med bløt bunn.

Light My Fire TinderSticks

Dagens utgave av MayaSticks
kr 45.00
Light My Fire TinderSticks (MayaSticks) er den mest naturlige måten for å gjøre opp ild, eller å tenne opp grillen. TinderSticks er laget av dyrket furu (tyri) fra høylandet i Honduras og inneholder 80% harpiks, noe som gjør dem ekstremt enkle å tenne, selv når de er våte.

BCB Stormfyrstikker

kr 79.00
BCB Stormfyrstikker har ekstra lange hoder for tryggere bruk og enklere å tenne. De er sterkere og mer effektive enn vanlige stormfyrstikker og kan brenne kontinuerlig og uten problemer i sterk vind og regn.

Verre enn Minken (dobbel)

kr 14.00
Verre enn Minken er bundet på kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Tennpapir til Grillen eller Bålet

Det miljøvennlige alternativet
kr 39.00
Tennpapir til grillen eller bålet - et miljøvennlig hjelpemiddel når det skal tennes opp bål etc. Tennpapiret består av stearin og papirmasse, kun biologisk fornybare og nedbrytbare stoffer.

BCB Combat Survival Kit

NATO godkjent: NSN-8456-99-126-6980
kr 349.00 kr 279.00
BCB Combat Survival Kit er et utmerket overlevelseskit, tatt frem av BCB etter mange års erfaring og tilbakemelding fra sluttbrukere. Settet er godkjent av NATO og inneholder kun produkter av kjent og god BCB kvalitet.

Pattegrisen Salmon Pink Saltvannskrok #6

kr 16.00
Pattegrisen Salmon Pink er en effektiv rekeimitasjon til kystens laks og sjøørret. Fluen er bundet på enkel saltvannskrok i #6.

ProQ Røykhus i Papp (Eco Smoker)

Alternativt røykehus til kaldrøyking
kr 399.00
ProQ røykhus i papp er et enkelt, rimelig og alternativt røykehus til kaldrøyking av ost, bacon, kjøtt og fisk etc. Røykehuset kalles Eco Smoker av 2 årsaker - det er miljøvennlig, laget hovedsaklig av papp og det er økonomisk.

Pakketilbud – Wiggler Røykespon

750g premium røykespon - Fin 1-3mm
kr 69.00
Pakketilbudet inneholder Wiggler røykespon av Bøk, OR og Kirsebær. 750 gr, premium røykespon med korning 1-3 mm. Et flott røykespon til bruk i blant annet Wiggler Varmrøyker.

Wiggler Utstyrsboks 8x9x2cm

Flott boks til tørrfluer
kr 19.00
Wiggler utstyrsboks 8x9x2cm er en solid 6-roms oppbevaringsboks for enkel oppbevaring av småtterier som tørrfluer, splitthagl, svivler og crosslock etc.

ProQ Røykespon Bøk / Beech

200g trestøv - Mel 0,1-1mm
kr 49.00
En pose ProQ Røykespon Bøk / Beech (røykemel) inneholder minimum 200 gram og gir en lys, men karakteristisk smak. ProQ® Røykespon brukes til røyking av produkter som ost, fisk, kjøtt, salt og smør. Bøk er perfekt til fisk.

Dividalsblinken – Kobber

kr 75.00kr 119.00
Dividalsblinken Kobber er en røyeblink alle isfiskere som er ute etter røye burde ha med seg. Den har en klassisk form og på baksiden er den dekorert i røyas gytefarger, noe som erfaringsmessig trigger fisken til hugg.

Smokepin OR (Cigarrøykeren) – 12pk

Bra til fisk, fuglevilt og lyst kjøtt
kr 219.00
Smokepin OR (Cigarrøykeren) er som navnet tilsier fremstillet av OR (SvartOR). En genial røykutvikler og med et hint av sødme er OR en meget populær tresort til røyking av fisk i Skandinavia og kan ellers anbefales til røyking av svin, fjørfe, fuglevilt og lyst kjøtt etc. Gir ren og god røyk i røykeriet.

Balzer Reserve Stangtupper

kr 49.00kr 99.00
Balzer reserve stangtupper i glassfiber og karbon er laget i en sort blank finnish og leveres i forskjellige lengder og vektklasser. Disse stangemner er også perfekte til bygging av isfiskestenger.

INNO CLICK Sinking

Synker ca. 1 meter på 3 sekund
kr 59.00
INNO CLICK Sinking er grå av farge og brukes til hurtig spinfiske på alle vanndybder. Synkehastigheten er ca 1 meter på 3 sekunder. Denne hurtige fiskemetoden er meget effektivt når vanntemperaturen er over 8ºC og fisken har blitt raskere.

BCB Commando Wiresag

kr 89.00
BCB Commando Wiresag er produsert av BCB's patenterte 8-tråds rustfri stålwire for økt levetid og redusert vekt. Med solide håndleddsstropper kan sagen nå brukes mer komfortabelt og over lenger tid, selv under krevende forhold.

MUSTAD Maggotkrok 37140 – 10pk

kr 29.00
Mustad maggot krok 37140 i 10-pakning, en solid maggotkrok fra en av verdens ledende krokprodusenter. Velg størrelse #8, #10 eller #12.

BarbIQ Grillmatte 2pk

Grilling, steking og baking
kr 96.00
BarbIQ Grillmatte er suveren til bruk på grillen når grønnsaker eller egg og bacon skal stekes. En praktisk teflonmatte som egner seg til alle typer steking og baking i kombinasjon med BarbIQ Turgrill, eller andre griller.

Transparent Stickers til CLICK – 2pk

kr 29.00
Transparent Stickers til CLICK leveres som standard med alle INNO CLICK duppene og kan enkelt skiftes ut dersom det skulle bli nødvendig.

Kullstaver for Håndvarmer – 12pk

kr 59.00
Wiggler kullstaver for håndvarmer tennes med lighter eller fyrstikker og avgir en behagelig varme når plassert i håndvarmer etuiet.

Nappvarsler Bjelle (dobbel)

kr 18.00
Nappvarsler bjelle (dobbel) helt i metall brukes til meite- eller isfiske der du ikke alltid har kontroll over stangen. Tanken er at bjellen skal høres når fisken napper og tuppen på stangen beveger seg.

Orange Stickers til CLICK – 2pk

kr 29.00
Orange Stickers til CLICK brukes til å bedre synligheten av INNO CLICK duppen. Den transparente sticken som leveres som standard med alle INNO CLICK duppene kan enkelt skiftes ut med denne orange sticken.

BarbIQ Turgrill og Turkjøkken

Det miljøvennlige alternativet
kr 569.00
BarbIQ turgrill og turkjøkken er en sammenleggbar turgrill som dekker et utall av bruksmåter. Fangsten steikes eller røykes og kaffen kokes på BarbIQ turgrill, et multifunksjonelt turkjøkken og ildsted som kan brukes med alle tradisjonelle brensle samt spritbrennere.

Fladen Vinterline 50m Fluo. Gul

kr 39.00
Fladen vinterline er en kraftig isfiskesene spesielt utviklet for isfisket, oppleves som mykt og smidig, selv under de kaldeste dagene. En fluoriserende gul isfiskesene som er godt synlig mot omgivelsene, men tilnærmet usynlig for fisken.

Fladen Ispigger med Fløyte

kr 89.00
Fladen ispigger med fløyte er et viktig tilbehør når du pilker, går på skøyter eller under annen ferdsel på isen. Fladen ispigger har gripevennlige håndtak, sikkerhetssnøre og fløyte.

Gammarus Rekeimitasjon – 3pk

kr 59.00
Gammarus er små rekeimitasjoner bundet på maggotkrok. Bruk gammarusene sammen med røyeblinker og du har et utmerket redskap for isfiske etter røye. Kommer i pakning à 3 stk.

INNO CLICK Intermediate

Synker ca. 1 meter på 5 sekund
kr 59.00
INNO CLICK Intermediate brukes med rolig og variert innsveiving med mange stopp på de forskjellige dybder ved å telle duppen ned, 1-2-3 sekunder osv. til ønsket vanndybde er nådd og variert innsveiving med påfølgende stopp kan igangsettes.

BCB Kokekar og Matboks

Alt i ett - matboks, kokekar og spising
kr 169.00
BCB Kokekar og Matboks er produsert i matvaregodkjent aluminium, en robust og slitesterk konstruksjon som er brukt av militære styrker over hele verden og er fortsatt en av de beste kombinasjoner til oppbevaring, matlaging og spising.

Wiggler Fotvarmere – 8 timer

kr 19.00
Wiggler Fotvarmere aktiveres i kontakt med luft. En naturlig varme i opptil 8 timer, takket være den unike sammensetningen. Leveres i pakke à 2 stk.

Wiggler Pilkestikke Edel

kr 39.00
Wiggler Pilkestikke Edel, til isfiske med pimpel, isskje og lettere balansepilker. Edelstikka har en noe lengre og stivere tupp enn på de røde og gule pilkestikkene til Wiggler.

Work Sharp KO Slipeanlegg

Midlertidig utsolgt hos leverandør
Ventet til lager 24.01.2020.
kr 1,349.00
Work Sharp KO Slipeanlegg er et horisontalt «anlegg» for slipebånd designet for kniv forming, sliping og hone oppgaver. Anlegget er fullt justerbar fra 10 til 35 ° (i trinn på 1 °) og bruker 1"x 18" slipebånd i et bredt spekter av korninger.

Håndvarmer for Kullstav

kr 69.00
Wiggler håndvarmer for kullstav er av en svært god kvalitet og avgir en behagelig varme via en glødende kullstav. Tenn på kullstaven og plasser denne i håndvarmeren. Leveres uten kullstaver.

Balzer Premium Røykespon Bøk

500g premium røykespon - Fin 1-3 mm
kr 59.00
Balzer Premium Røykespon Bøk er en premium røykespon / røykemel av renset Bøk som gir en lys, men karakteristisk smak. Perfekt til fisk og passer bra til produkter som ost, fisk, kjøtt, salt og smør. En suveren spon til bruk i bl.a. røykespiraler.

EAGLE Products Sitteunderlag

kr 49.00
EAGLE Products Sitteunderlag er et enkelt, slitesterkt og komfortabelt EVA underlag, isolerer godt, og gir utmerket sittekomfort. Det kan brettes for enkel transport og ved oppbevaring. Tar liten plass sammenlagt, passer rett i bukselomma.

BCB Hangover Recovery Kit

Dagen derpå pakken
kr 149.00
BCB Hangover Recovery Kit er den perfekte gaven, når du skal ha det morro med bursdagsbarnet. En komplett «dagen derpå pakke», inneholder alt en trenger for å komme seg igjennom dagen derpå, etter en lang og hard bursdagsfeiring.

EAGLE Products Vaffeljern i aluminium

kr 299.00
Eagle Products Vaffeljern i aluminium, for "belgiske" vafler. Produsert i aluminium m/ non-stick belegg og spesielt utviklet for utendørs varmekilder. Meget lav steketid.

Pattegrisen Salmon Pink #6

kr 14.00
Pattegrisen Salmon Pink er en effektiv rekeimitasjon til kystens laks og sjøørret. Fluen er bundet på enkel brunkrok i #6.

Pirat 40mm Rød – Kobber

kr 59.00
Pirat 40mm Rød - Kobber er den perfekte røyeblinken hvis det er dårlig bitt, spesielt når det kommer til røyefiske og du allerede har prøvd med større blink uten å få fisk.

Brecom Vakuumposer 20x500cm

Godkjent for frysing og micro
kr 159.00
Med Brecom Vakuumposer 20x500cm er det enkelt å ta vare på de gode råvarene og forlenge holdbarheten på kjøtt- og fiskeprodukter med 3 til 5 ganger. Godkjent for frysing og microbølgeovn.

BCB Nato Boksåpner

NATO godkjent: NSN-7330-99-549-6287
kr 29.00
BCB Nato Boksåpner er en minimalistisk, enkel og turvennlig boksåpner som er lett å bringe med seg og lett å bruke. Boksåpneren har Nato godkjenning og har vært brukt av militære og speidere verden over gjennom flere tiår.