HVORDAN BETALER DU

Bankkort via Dintero

Du betaler helt trygt med ditt vanlige bankkort eller kredittkort fra Visa eller MasterCard hos oss. Betalingen går direkte via vår samarbeidspartner Dintero som er en av Norges største betalingsformidlere for nettbutikker. Informasjon om betalingskortet ditt blir aldri lagret på Arctic-Fritid.no sin server, den sendes direkte og kryptert til Dintero sine strengt overvåkede servere, hvor den kun brukes for gjennomføringen av betalingen.

Faktura via Walley

I samarbeid med Walley, tilbyr vi faktura og delbetaling. Betale senere innebærer at du får varene hjem til deg før du betaler. Du kan deretter velge om du vil betale hele beløpet med en gang, eller om du ønsker å dele det opp i mindre deler. Forfallsdatoen kan variere, og angis på faktura eller delbetalingsanvisningen som sendes til deg. Leveringsmåten samt eventuelle avgifter vises i kassen før du bekrefter kjøpet. For å delbetale kjøpet kreves at du inngår en kredittavtale med Collector Bank AB (registrert innehaver av varemerket Walley) før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se my.walley.no.

En mindre kredittvurdering vil bli utført, og dette innebærer at dine kredittopplysninger blir innhentet av Collector Bank AB. Ved forsinkelser eller manglende betaling blir det lagt til en forsinkelsesavgift samt forsinkelsesrenter. Fullstendige vilkår for Walley finner du her og villkår for Standard europeisk brukerkreditinformasjon (SECCI) finner du her.

my.walley.no kan du se alle fakturaene dine fra Walley.

* Hvis du ikke mottar faktura innen rimelig tid, sjekk alltid din spam-/søppelpost, eller ta kontakt med oss eller Walley snarest mulig.

Vipps standard

Alt du trenger er vipps-appen installert på mobilen din – du kan glemme kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode. Legg inn mobilnummeret ditt, så sendes du til Vipps på mobilen din. Velg frakt i vipps-appen og betalingen er i boks. Helt kortfritt. Les mer om betaling med Vipps.

Klikk her for å velge betalingsløsning i kassen, og har du problemer underveis, ring oss på +47 40010034.

Vipps hurtigkasse

Med hutigkassen til Vipps trenger du ikke å skrive inn adresseinformasjonen i handlekurven, eller i kassen. Nødvendig informasjon hentes automatisk via vipps-appen. Alt du trenger er vipps-appen installert på mobilen din – du kan glemme kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode. Legg inn mobilnummeret ditt, så sendes du til vipps-appen på mobilen din. Kontroller leveringsadressen og velg frakt, betalingen er nå i boks. Les mer om betaling med Vipps.

Vilkår

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestillingen.

Et kredittkort er et betalingskort hvor oppgjøret for kjøpet skjer i etterkant ved at kredittgiveren (kredittkortselskapet) sender kortholder faktura med krav om betaling. Et debetkort er et betalingskort knyttet til en innskuddskonto. Bruk av kortet medfører at brukerens konto blir belastet og beløpet blir overført til betalingsmottakerens konto.

Ved betaling med kredittkort, vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.

Personvern

Når du bestiller i nettbutikken med Bankkort, Faktura eller Vipps som valgt betalingsmetode, sendes informasjon om produktene i bestillingen (produktnavn, pris, antall og varenummer) til valgt betalingsformidler. Når kjøpet er ferdigstilt, sender betalingsformidleren (Dintero) din fakturerings- og fraktadresse tilbake til nettbutikken. Disse dataene pluss en unik identifikator for kjøpet lagres da som fakturerings- og fraktdata på din ordre i nettbutikken. Les mer om personvern.

Har du spørsmål?

Kontakt oss eller se våre FAQs (Ofte stilte spørsmål).