HVORDAN BETALER DU

Via Klarna Checkout

Hos oss har du flere betalingsmuligheter gjennom Klarna og vi må presisere at dere IKKE trenger å oppgi personnummer om dere skal betale med visakort/masterkort etc. Dette gjelder KUN dersom du som kunde ønsker en faktura tilsendt sammen med din bestilling.

Klarna kredittkort eller debetkort

Betal som du alltid har gjort. Velg betalningsmetoden du foretrekker (kredittkort eller debetkort) for å betale direkte gjennom Klarna Checkout.

Klarna faktura (Privat og bedrift)

Vi samarbeider med Klarna. Når vi sender din ordre får du en faktura levert til din e-post. Fakturen har en betalingstid på 14 dager og det tilkommer ingen fakturaavgift. Les mer her om Klarna faktura

Klarna delbetaling

Med Klarna er det to måter å delbetale på. Fast delbetaling, der du bestemmer hvor lenge du vil betale ned. Og fleksibel betaling, der du hver måned selv bestemmer hvor mye du skal betale. Les mer her om Klarna delbetaling.

For spørsmål om din Klarna-konto eller mottatt faktura, vennligst ta kontakt med Klarna på tlf 21 01 89 91.

Via Vipps standard og Vipps hurtigkasse

Alt du trenger er mobilen – du kan glemme kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode. Legg inn mobilnummeret ditt, så sendes du til Vipps og betalingen er i boks. Helt kortfritt. Les mer om betaling med Vipps.

Vilkår

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestillingen.

Et kredittkort er et betalingskort hvor oppgjøret for kjøpet skjer i etterkant ved at kredittgiveren (kredittkortselskapet) sender kortholder faktura med krav om betaling. Et debetkort er et betalingskort knyttet til en innskuddskonto. Bruk av kortet medfører at brukerens konto blir belastet og beløpet blir overført til betalingsmottakerens konto.

Ved betaling med kredittkort, vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.

Personvern

Når du bestiller i nettbutikken med Klarna eller Vipps som valgt betalingsmetode, sendes informasjon om produktene i bestillingen (produktnavn, pris, antall og varenummer) til valgt betalingsformidler. Når kjøpet er ferdigstilt, sender betalingsformidleren (Klarna eller Vipps) din fakturerings- og fraktadresse tilbake til nettbutikken. Disse dataene pluss en unik identifikator for kjøpet lagres da som fakturerings- og fraktdata på din ordre i nettbutikken. Les mer om personvern.

Har du spørsmål?

Kontakt oss eller se våre FAQs (Ofte stilte spørsmål).