HVORDAN BETALE MED VIPPS

Vipps er en av de mest populære betalingsmåter på nettet, men kan for nye brukere medføre problemer hvis ikke brukt riktig. Vipps-betalinger går direkte via vår samarbeidspartner Dintero som er en av Norges største betalingsformidlere for nettbutikker.

Problemer som kan oppstå:

  • Vipps-appen er ikke installert på den mobile enheten.
  • Brukeren følger ikke instruksene på skjermen.
  • Vipps-appen som installert på brukerens mobile-enhet er utdatert.
  • Bankkortet som registrert i brukerens Vipps-app er utdatert.
  • Midlertidige problemer hos betalingsformidlerne.

Les vår steg for steg instruks nedenfor og klikk på respektive bilder for å vise de forskjellige funksjonene i praksis. Er du på en mobil-enhet kan du med 2 fingre dra i bildene for å få de større. Har du fremdeles problemer med å fullføre betalingen kan du ringe oss på +47 40010034.

BRUK AV VIPPS STEG FOR STEG

Vi har brukt desktop (datamaskin), men prinsippet vil være det samme på en mobil enhet.

Steg 1. Når du er ferdig i handlekurven og har tatt veien til kassen skriver du inn fullstendig adresseinformasjon, påse at riktig informasjon skrives inn i de forskjellige feltene.

Nå kan du rulle nedover siden til du finner den blå knappen med teksten GÅ TIL BETALING. Kryss av i boksen for å akseptere våre vilkår og betingelser og klikk deretter på betalings-knappen.

Gå til betaling | Arctic-Fritid.no

Steg 2. Du har fått et nytt skjermbilde og befinner deg nå hos vår betalingsformidler Dintero. Her velger du ønsket betalingsmåte, som i vårt eksempel er Vipps.

Velg betalingsmåte | Arctic-Fritid.no

Steg 3. Når du har valgt Vipps som betalingsmåte vil du få opp en stor blå knapp med teksten Betal kr (beløp). Klikk på denne knappen og en boks for å skrive inn ditt telefonnummer vil nå komme frem.

Vipps er valgt | Arctic-Fritid.no

Steg 4. Nå kan du skrive inn ditt telefonnummer og bekrefte ved å klikke på knappen med teksten Neste. Et varsel om betaling til Arctic Fritid AS vil nå dukke opp på din mobile enhet.

Skriv inn ditt telefonnummer | Arctic-Fritid.no

Steg 5. Når du har mottatt varselet om å utføre en betaling til Arctic Fritid AS på din mobile enhet klikker du dette varselet for å åpne telefonen og bli videresendt til Vipps-appen.

Varsel fra Vipps på din mobile enhet | Arctic-Fritid.no

Steg 6. Du skal nå ha fått opp et nytt skjermbilde på din mobile enhet. Her skriver du inn din 4-sifrede kode for å logge på Vipps-appen.

Logg på Vipps-appen | Arctic-Fritid.no

Steg 7. Du har nå kommet til siste steget for en vellykket betaling med Vipps. Sjekk informasjonen og klikk deretter på knappen med teksten Betal nederst i appen.

Utfør din Vipps-betaling | Arctic-Fritid.no

I tillegg til Faktura og Vipps betaler du helt trygt med ditt bankkort fra Visa eller MasterCard. Betalingen går direkte via vår samarbeidspartner Dintero som er en av Norges største betalingsformidlere for nettbutikker. Betalingsmåter som kort og faktura er selvforklarende og bør ikke medføre problemer for deg som kunde. Klikk her for å lese mer om betaling generelt.