Nyheter og produkter som nettopp har ankommet lager eller som ankommer en av de nærmeste dagene. Legg aktuelle produkt i ventelisten dersom du ønsker å bli varslet per e-post når produktet er på lager.

Mac´s BBQ Kaldrøyker og Røykhus

Ventet til lager 17.10.2019.
kr 816.00
Mac´s BBQ Kaldrøyker og Røykhus kommer komplett med røykutvikleren, premium røykespon, telys og instruksjoner samt ProQ røykhus i papp, et enkelt, rimelig og alternativt røykehus til kaldrøyking av ost, bacon, kjøtt og fisk etc.

Laksebrett Gull / Sølv

kr 49.00kr 129.00
Laksebrett gull / sølv er praktiske brett for pakking av f.eks. røykelaks. Lagerføres i ulike størrelser hvorav den ene siden i gull og den andre i sølv.

TeKut Tiburon EDC Foldekniv

kr 498.00
Tekut Tiburon EDC er en solid foldekniv, designet for ekstremt «tøff» bruk. Tiburon er utstyrt med et 9,5 cm «drop-point» knivblad som er meget raskt å folde ut via «flipp-åpneren» og låses automatisk av foringslåsen.

TeKut Tough EDC Foldekniv

kr 389.00
Tekut Tough EDC er en solid foldekniv, designet for røff bruk. Tough er utstyrt med et 9 cm knivblad laget i en omvendt «tanto-design» for bedre styrke i knivspissen samt Sandvik 12C27 stål, for overlegen styrke og holdbarhet.

TeKut Zero EDC Foldekniv

kr 379.00
Tekut Zero EDC er en flott foldekniv som enkelt takler de fleste hverdagslige jobber. Zero er utstyrt med et 8 cm knivblad produsert i Sandvik 12C27 stål, for overlegen styrke og holdbarhet.

Work Sharp Pivot Pro Knivsliper

NYHET - Ventet til lager medio November.
kr 149.00
Å bruke Work Sharp Pivot Pro Knivsliper er en rask, enkel og effektiv måte å slipe kniv, saks eller hageverktøy til konveks egg, for overlegen styrke og holdbarhet.

Work Sharp Pivot Plus Knivsliper

NYHET - Ventet til lager medio November.
kr 119.00
Å bruke Work Sharp Pivot Plus Knivsliper er en rask, enkel og effektiv måte å slipe en hvilken som helst kniv. Konvekse karbider gjenoppretter raskt en ny egg, mens de finkornede keramiske stengene honer eggen til optimal skarphet.

Work Sharp Pivot Knivsliper

NYHET - Ventet til lager medio November.
kr 69.00
Å bruke Work Sharp Pivot Knivsliper er en rask, enkel og effektiv måte å slipe en hvilken som helst kniv. Konvekse karbider gjenoppretter raskt en ny egg, mens de finkornede keramiske stengene honer eggen til optimal skarphet.

Work Sharp AGS Knivslipesett

NYHET - Ventet til lager medio November.
kr 798.00
Work Sharp AGS Knivslipesett er en komplett, allsidig og justerbar knivsliper. De 3-sidige roterende bryneplatene har grove og fine diamantbryner for sliping av kniven.

Work Sharp MCR Micro Knivsliper

NYHET - Ventet til lager medio November.
kr 149.00
Work Sharp MCR Micro Knivsliper er en ultralett og kompakt knivsliper som passer perfekt i bukselommen. MCR Micro har 25° vinkelstyrt diamantbryne samt keramisk honestang som raskt gjenoppretter en skarp egg på en hvilken som helst kniv.

Mormyska Møntti 2pk

kr 59.00
Mormyska møntti er en liten krok med øye, et meget effektivt redskap til fiske etter f.eks. ørret, abbor og røye. Til mormyskafiske bør det benyttes pilkestikker med ekstra følsom tupp.

Røyeblink Polarskjea 80mm Gull

kr 79.00
Polarskjea er en klassisk oval røyeblink spesialutviklet for nordiske forhold. Blinken har en vekt på 18g, er 80mm lang og leveres i messingutførelse (gull). Ferdig montert fortom m/agnkrok.

Easy Camp Wave EVA Liggeunderlag

kr 169.00
Easy Camp Wave EVA Liggeunderlag er et enkelt og holdbart liggeunderlag av bølget EVA skum som isolerer og bedrer liggekomforten.

Robens ZigZag Slumber 57 cm Liggeunderlag

kr 199.00
Robens ZigZag Slumber 57 cm liggeunderlag er laget av et ikke-absorberende EVA skum med lukkede celler, noe som sikrer høy kvalitet, lang levetid og utmerket komfort.

Robens ZigZag Slumber 48 cm Liggeunderlag

kr 159.00
Robens ZigZag Slumber 48 cm liggeunderlag er laget av et ikke-absorberende EVA skum med lukkede celler, noe som sikrer høy kvalitet, lang levetid og utmerket komfort.

Easy Camp Kartmappe

kr 49.00
Easy Camp Kartmappe er laget for at du skal kunne oppbevare dine kart brettet, men samtidig synlig fra begge sider. Kartmappen er produsert i transparent vanntett plastfolie, og har en rask og enkel lukkemekanisme.

Treble Lyskrok 2pk

kr 39.00
Treble lyskrok i 2-pakning, #8 og 10, eller #12 og 14. Bytt ut den vanlige treblekroken på isfiskepilken og/eller røyeblinken, egn med maggot eller hvitost, og vær forberedt på storfangst på disse flotte treblekroker.

VM-Släpet Deluxe 406-KSG

kr 149.00
VM-Släpet Deluxe 406-KSG er et meget effektivt markdrag og en sikker vinner på jakt etter stor ørret og røye fra båt eller kano. Markdraget leveres ferdig montert med fortom og markkrok.

VM-Släpet Black Molly 404-K

kr 149.00
VM-Släpet Black Molly 404-K er et meget effektivt markdrag og en sikker vinner på jakt etter stor ørret og røye fra båt eller kano. Markdraget leveres ferdig montert med fortom og markkrok.

VM-Släpet 409-KSG

kr 149.00
VM-Släpet 409-KSG er et meget effektivt markdrag og en sikker vinner på jakt etter stor ørret og røye fra båt eller kano. Markdraget leveres ferdig montert med fortom og markkrok.

Fladen Wild Camo Fiskebrille

kr 249.00
Fladen wild camo fiskebrille er en uunnværlig del av fiskeutstyret, enten du leter etter laksen fra elvens bredd, ørretten i fjellvannet, eller sjøørretten ved kysten.

Fladen Sea Black Fiskebrille

kr 199.00
Fladen sea black fiskebrille er en uunnværlig del av fiskeutstyret, enten du leter etter laksen fra elvens bredd, ørretten i fjellvannet, eller sjøørretten ved kysten.

Fladen Lake Black Fiskebrille

kr 199.00
Fladen lake black fiskebrille er en uunnværlig del av fiskeutstyret, enten du leter etter laksen fra elvens bredd, ørretten i fjellvannet, eller sjøørretten ved kysten.

Wiggler Stangholder

kr 79.00
Wiggler Stangholder m/tvinge for enkel montering på båtripa eller kano. En rimelig og enkel holder til fiskestanga, når du ikke vil borre hull i båten.

Wiggler Stangholder m/tvinge

kr 159.00
Wiggler Stangholder m/tvinge for enkel montering på båtripa eller kano. En enkel og solid holder til fiskestanga, når du ikke vil borre hull i båten.

Wiggler Stangholder Stor m/tvinge

kr 159.00
Wiggler Stangholder Stor kommer med "skrutvinge" for enkel montering på båtripa eller kano. En enkel og solid holder til fiskestanga, når du ikke vil borre hull i båten.

Wiggler Stangholder Svart

kr 129.00
Wiggler stangholder svart kommer med 3 ulike fester og er ekstra forsterket med glassfiber. En populær stangholder, produsert i Sverige.

Easy Camp Lakenpose Lettvekt

kr 129.00
Easy Camp Lakenpose Lettvekt er en ultralett lakenpose i microfiberpolyester. Perfekt som et ekstra isolerende og beskyttende lag i soveposen.

Easy Camp Lakenpose

kr 139.00
Easy Camp Lakenpose er en lakenpose i polycotton. Perfekt som et ekstra isolerende og beskyttende lag i soveposen.

Wiggler Splittringer 5-20mm

kr 39.00
Wiggler splittringer til ferskvannsfiske og saltvannsfiske er av en solid rustfri stålkvalitet og brukes til utskifting av oppheng på sluk og pilk.

Fasty Pakkremmer med Metallspenne

Opptil 400kg bruddstyrke
kr 29.00kr 49.00
Fasty pakkremmer med metallspenne er meget solide, har en overlegen bruddstyrke (opptil 400kg) og fungerer utmerket til mange av dine formål, f.eks. festing av bagasje, stroppe skiene, eller stroppe opp ekstra utstyr på ryggsekken.

Robens Vanntett Pakksekk 35 liter

kr 119.00
Robens vanntett pakksekk 35 liter holder utstyret rent og tørt, og fungerer fint til å isolere vått utsatt utstyr og tøy. I basecampen bruker du pakksekken som vannkanne.

Robens Vanntett Pakksekk 20 liter

kr 109.00
Robens vanntett pakksekk 20 liter holder utstyret rent og tørt, og fungerer fint til å isolere vått utsatt utstyr og tøy. I basecampen bruker du pakksekken som vannkanne.

Robens Vanntett Pakksekk 13 liter

kr 99.00
Robens vanntett pakksekk 13 liter holder utstyret rent og tørt, og fungerer fint til å isolere vått utsatt utstyr og tøy. I basecampen bruker du pakksekken som vannkanne.

Robens Vanntett Pakksekk 8 liter

kr 99.00
Robens vanntett pakksekk 8 liter holder utstyret rent og tørt, og fungerer fint til å isolere vått utsatt utstyr og tøy. I basecampen bruker du pakksekken som vannkanne.

Robens Vanntett Pakksekk 4 liter

kr 89.00
Robens vanntett pakksekk 4 liter holder utstyret rent og tørt, og fungerer fint til å isolere vått utsatt utstyr og tøy. I basecampen bruker du pakksekken som vannkanne.

Wiggler Splitthagl 70-120gr

kr 35.00kr 42.00
Wiggler Splitthagl for individuell tilpasning av søkke til fisket. Leveres i 70 og 120g forpakning assorterte splitthagl.

Wiggler Slukboks 270x185x45mm

kr 99.00
Wiggler Slukboks 270x185x45mm har avrundede hjørner i rombunnen slik at det er enklere å ta ut det utstyret du skal bruke.

Markboks med trykklokk

kr 39.00
Markboks med trykklokk betjenes enkelt med en hånd. Trykk i midten for å åpne, eller klem på sidene for at lokket skal lukke seg.

EAGLE Products Villmarkskikkert 10×25

kr 399.00
Eagle Products Villmarkskikkert 10x25 er en suveren kikkert til å ta med seg på tur, heng den i beltet lett tilgjengelig når den måtte trenges.

Cerre vandrestaver med demping

Innebygd anti-shock system
kr 349.00
Cerre vandrestaver med 3-delt låsemekanisme i aluminium, og behagelige ergonomiske gummihåndtak med justerbare håndstropper. Hurtiglås seksjoner for enkel lengde justering og anti-shock system for beste brukskomfort.

EAGLE Products Sitteunderlag

kr 49.00
EAGLE Products Sitteunderlag er et enkelt, slitesterkt og komfortabelt EVA underlag, isolerer godt, og gir utmerket sittekomfort. Det kan brettes for enkel transport og ved oppbevaring. Tar liten plass sammenlagt, passer rett i bukselomma.

Wiggler Spiralbly 5pk

kr 19.00
Wiggler Spiralbly for individuell tilpasning av søkke til fisket. Spiralsøkker kan enkelt tilpasses på vekt ved å klippe av på lengden inntil ønsket vekt er oppnådd.

Messingsvivler med Snaplock

kr 39.00
Messingsvivler med Snaplock er med den solide sluklåsen praktisk å bruke for deg som er lei av slukknuten.

MUSTAD Markkrok S3164E-BR – 10pk

kr 49.00
Markkrok Mustad S3164E-BR er en ekstra sterk krok for agnfiske. Med fire mothaker på skaftet holdes agnet effektivt på plass uavhengig av vann eller strømforhold.

Verre enn Minken (dobbel)

kr 16.00
Verre enn Minken er bundet på kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

March Brown Silver (dobbel)

kr 12.00
March Brown Silver er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

March Brown (dobbel)

kr 12.00
March Brown er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Olsen (dobbel)

kr 12.00
Olsen er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Heggeli (dobbel)

kr 12.00
Heggeli er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Zulu Silver (dobbel)

kr 12.00
Zulu Silver er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Peter Ross (dobbel)

kr 12.00
Peter Ross er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Green Wells Glory (dobbel)

kr 12.00
Green Wells Glory er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Jock Scott (dobbel)

kr 12.00
Jock Scott er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Sølvdokka (dobbel)

kr 12.00
Sølvdokka er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Blue Charm (dobbel)

kr 12.00
Blue Charm er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Telemarkskongen (dobbel)

kr 12.00
Telemarkskongen er bundet på sort kvalitetskrok produsert i Japan og med materialer av meget god kvalitet. Utførelse og kvalitet er tilnærmet ensartet.

Trangia Spritbrenner

kr 169.00
Trangia Spritbrenner er en liten og praktisk rødspritbrenner som koker 1 liter vann på 8-9 minutter. Brenneren bruker rødsprit som er tilgjengelig i de fleste sportsbutikker.