Nyheter og produkter som nettopp har ankommet lager eller som ankommer en av de nærmeste dagene. Legg aktuelle produkt i ventelisten dersom du ønsker å bli varslet via e-post når produktet er på lager.

LAGERTØMMING Ta turen innom vårt store OUTLET for rabatter på opptil 90%.

Smokepins av Hickory – 12pk

Med en søt til sterk smak
NYHET - Ventet til lager primo Februar.
kr 249.00
Smokepins av Hickory inneholder fin spon av hickory, vann og bindemiddel ekstrahert av raffinert hardved. Gir ren og god røyk i røykeriet og er perfekt til kaldrøyking i f.eks. kulegrillen.

Smokepins av Eik – 12pk

Perfekt til spareribs og rødt kjøtt
NYHET - Ventet til lager primo Februar.
kr 249.00
Smokepins av Eik inneholder fin spon av eik, vann og bindemiddel ekstrahert av raffinert hardved. Gir ren og god røyk i røykeriet og er perfekt til kaldrøyking i f.eks. kulegrillen.

Smokepins av Epletre – 12pk

En mild subtil fruktig smak
NYHET - Ventet til lager primo Februar.
kr 249.00
Smokepins av Epletre inneholder fin spon av epletreet, vann og bindemiddel ekstrahert av raffinert hardved. Gir ren og god røyk i røykeriet og er perfekt til kaldrøyking i f.eks. kulegrillen.

Smokepins av Kirsebær – 12pk

Til fjørfe, svinekjøtt og oksekjøtt
NYHET - Ventet til lager primo Februar.
kr 249.00
Smokepins av Kirsebær inneholder fin spon av kirsebær, vann og bindemiddel ekstrahert av raffinert hardved. Gir ren og god røyk i røykeriet og er perfekt til kaldrøyking i f.eks. kulegrillen.

Wiggler Inari Pilkestikke Teleskopisk

Teleskopisk 23/45 cm
kr 179.00
Wiggler Inari Pilkestikke er en teleskopisk pilkestikke med et komfortabelt korkhåndtak som omfavner ett moderne snellefeste av høy kvalitet. Inari er produsert i kraftig og meget fleksibel kullfiber som gir en sterk ryggrad men myk tupp.

Arctic Røykeklosser – 10pk

Klosser av einer, eik og kirsebær
NYHET - Ventet til lager 21.01.2020.
kr 149.00
Arctic Røykeklosser av einer, eik eller kirsebær gjør det enkelt å produsere ren og god røyk til kaldrøyking. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element slik at treet ulmer. En røykeklosse produserer ren røyk i ca 1,5 til 2 timer.

O’Keeffe’s Working Hands Håndkrem

kr 149.00
O'Keeffe's Working Hands Håndkrem lindrer og utbedrer ekstremt tørre og sprukne hender. Ved daglig bruk, er det klinisk bevist at produktet øker fuktighetsnivået umiddelbart og forhindrer ytterligere fuktighetstap.

EAGLE Products Hyttetruge

kr 1,049.00
EAGLE Products Hyttetruge er en lett allround truge som gir et behagelig ganglag, trugene er forsynt med "hurtig-stropp-binding" som passer til barn, dame og herre.

EAGLE Products Jegertruge

kr 1,389.00
EAGLE Products Jegertruge er en lett og solid truge som gir et behagelig ganglag. Trugene er forsynt med "klikk-binding", isjern, og smalere bakpart for bedre sving og bevegelse i sideretning.

Wiggler Nordkalotten Combo

kr 399.00
Wiggler Nordkalotten Combo har et moderne design hvor yttersiden av klingen (rygg og front) er slipt flat for bedre fleksibilitet. Snellen er laget i grafitt og har haspelgrep, justerbar brems og 2 kulelager.

Gjeddesaks Dobbel i Messing

kr 119.00
Gjeddesaks dobbel i messing er et faststående redskap for gjeddefiske. Fest agnfisken på den nedre armen, stram opp fjæra og gildrer saksen opp.

Gjeddesaks Enkel i Messing

kr 98.00
Gjeddesaks enkel i messing er et faststående redskap for gjeddefiske. Fest agnfisken på den nedre armen, stram opp fjæra og gildrer saksen opp. Gjeddesaksen har sveiset ring.

Gjeddesaks Enkel – 2pk

kr 79.00
Gjeddesaks enkel - 2pk er et faststående redskap for gjeddefiske. Fest agnfisken på den nedre armen, stram opp fjæra og gildrer saksen opp.

Kystfluer 6 stk enkel Saltvannskrok

kr 99.00
Kystfluer 6 stk enkel saltvannskrok er kvalitetsfluer bundet på enkel saltvannskrok og tatt frem spesielt for fiske etter laks og sjøørret, såvel som bombardafiske. Rekeimitasjoner har alltid vært et sikkert valg til bombardafisket.

Sphinx Camole Mummie – Gul Maggot

Store mumifiserte maggot
kr 69.00
Sphinx Camole Mummie Gul er konserverte monster maggots tilsatt gult fargestoff. Et utmerket agn til å henge på maggotkroken under røyeblinken, eller på pilken til fiske gjennom hele året. Fungerer utmerket til isfiske såvel som til duppfiske eller bunnmeite.

Sphinx Camole Mummie – Grønn Maggot

Store mumifiserte maggot
kr 69.00
Sphinx Camole Mummie Grønn er konserverte monster maggots tilsatt grønt fargestoff. Et utmerket agn til å henge på maggotkroken under røyeblinken, eller på pilken til fiske gjennom hele året. Fungerer utmerket til isfiske såvel som til duppfiske eller bunnmeite.

Pakketilbud – Isfiskeutstyr

Velg 8 produkter med 15-20% rabatt
kr 0.00
Lag ditt eget pakketilbud på isfiskeutstyr ved å velge minimum 8 produkter fra våre utvalgte isfiske-produkter med 15 til 20% rabatt. NB! Isfiskesene, røyeblink, agn og krok / fluer selges kun i 2pk. Pris oppgitt per stk.

Wiggler Storuman Combo

kr 179.00
Wiggler Storuman Combo er satt sammen av Storuman pilkestikke og TB30 isfiskesnelle. Storuman er en stiv pilkestikke på 42cm med glassfibertupp, triggerhåndtak og best egnet for multisneller som TB30, en hendig liten snelle for isfiske som leveres med ferdig montert sene, har en utveksling på 3,6:1 og veier kun 85 gr.

Wiggler Teleskopisk Forlenger

kr 219.00kr 249.00
Med Wiggler Teleskopisk Forlenger får du opptil 50 cm ekstra lengde tilgjengelig på isboret. Forlengeren har 4-hulls lengde-justering og passer til de fleste isbor med 18 eller 22 mm rørdiameter.

Fladen Fiskeveske m/skulderrem

Utvendige ringer og pakkestrikk
kr 229.00
Fladen fiskeveske med polstret og komfortabel skulderrem, 4 rom, utvendige ringer og pakkestrikk på lokket. Fiskevesken har et stort hovedrom med polstring, en sidelomme med glidelås, en sidelomme i netting / mesh og en gjennomgående sidelomme for kniv etc.

Blad til Sanelli Beinsag – 50cm

kr 99.00
Blad til Sanelli Beinsag er kjekt å ha i reserve dersom du plutselig skulle stå der med en ukvass sag. Sagbladet er 50cm langt og laget i karbonstål.

Sanelli Beinsag m/blad i karbonstål

kr 449.00
Sanelli Beinsag m/blad i karbonstål, en kvalitetssag for oppdeling av ferskt eller dypfryst kjøtt. Sagen har en bladlengde på 50 cm (sagområde 48cm), spake for hurtig skifting av sagblad samt knokebeskytter på håndtaket.

Nordic Native 10′ 8-32g

NYHET - Ventet til lager våren 2020.
kr 899.00
Nordic Native 10' 8-32g er en 4-delt, fin og lett sjøørretstang, godt egnet til bombardafiske. Stangen har klinge i 100% kullfiber, split-handle i kork og rustfrie stangringer med titanforsterket keramikk-innlegg.

Nordic Native 9′ 7-28g

NYHET - Ventet til lager våren 2020.
kr 799.00
Nordic Native 9' 7-28g er en 3-delt, fin og lett sjøørretstang, godt egnet til bombardafiske. Stangen har klinge i 100% kullfiber, split-handle i kork og rustfrie stangringer med titanforsterket keramikk-innlegg.

Vingeskruer til Isbor

kr 89.00
Vingeskruer til isbor leveres i pakning à 2 stk. - 1 x 6 mm og 1 x 8 mm. Passer til håndtak og spiral på blant annet Hurricane X58.

Wiggler Drilladapter – 18mm

kr 189.00
Wiggler drilladapter passer de fleste batteridriller og gir deg mulighet for en enkel motorisering av ditt isbor. Passer isbor med innvendig rørdiameter på 18mm.

Wiggler Isfiskesnelle TB30

Lagerføres i 4 flotte farger
kr 149.00
Wiggler Isfiskesnelle TB30 er en hendig liten multisnelle for isfiske. Snellen kommer med ferdig montert sene, har en utveksling på 3,6:1 og veier kun 85 gr.

Fladen Stolsekk med Ryggstøtte

kr 499.00
Fladen Stolsekk med Ryggstøtte er en robust men rimelig stolsekk som fungerer perfekt når en ønsker enkel tilgang til utstyret, som f.eks. under isfiske. Sekken er utstyrt med et stort hovedrom, som du enkelt kan åpne og lukke via snorlåsen mens du sitter i stolen.

Nappvarsler Bjelle (dobbel)

kr 18.00
Nappvarsler bjelle (dobbel) helt i metall brukes til meite- eller isfiske der du ikke alltid har kontroll over stangen. Tanken er at bjellen skal høres når fisken napper og tuppen på stangen beveger seg.

Nappvarsler Bjelle

kr 12.00
Nappvarsler bjelle helt i metall brukes til meite- eller isfiske der du ikke alltid har kontroll over stangen. Tanken er at bjellen skal høres når fisken napper og tuppen på stangen beveger seg.

Gavekort hos Arctic-Fritid.no

Gi gavekort til en du har kjær
kr 250.00kr 500.00
Hos oss er det enkelt å gi et produkt eller kjøpe gavekort til en du har kjær, se veiledningen "SLIK KJØPER DU GAVEKORT" lenger ned på siden.

Marinadesprøyte ProQ®

kr 199.00
Marinadesprøyte ProQ brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har en 6,4cm lang injiseringsnål i rustfritt stål.

Mac´s BBQ Magnum kaldrøyker (ProQ®)

kr 699.00
Mac´s BBQ Magnum kaldrøyker er en genial røykutvikler og designet for å produsere røyk i opptil 16 timer, kaldrøykeren bruker trestøv som er av høy kvalitet og hentet fra bærekraftig skog. Kaldrøykeren er mest effektiv i skap som har en kapasitet på mellom 150 og 500 liter.

Marinadesprøyte KitchPRO

kr 199.00
Marinadesprøyte KitchPRO brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten er produsert i rustfritt stål og kommer med 2 nåler med forskjellige doseringshull.

Balzer Micro Inliner (Degnen) – 1,9gr

Lagerføres i 12 forskjellige farger
kr 49.00
Balzer Micro Inliner (Degnen) er en inline spinner / sluk med egenskaper som gjør den godt egnet til fiske etter sjøørret såvel som til bombardafiske, ferskvannsfiske og isfiske.

Räuchergold HB 500-1000 Røykespon

Premium spon av BØK - Mel 0,5-1mm
kr 69.00kr 449.00
Räuchergold HB 500-1000 er en førsteklasses, avstøvet og renset røykespon / røykemel av Bøk. Räuchergold er kjent for sin milde og runde røykarmoma og gir en lys, men karakteristisk smak.

Räuchergold KL 2-16 Røykespon

Premium spon av BØK - Grov 6-12mm
kr 69.00kr 449.00
Räuchergold KL 2-16 er en førsteklasses, avstøvet og renset røykespon av Bøk. Räuchergold er kjent for sin milde og runde røykarmoma og gir en lys, men karakteristisk smak.

Räuchergold KL 1-4 Røykespon

Premium spon av BØK - Fin 2,5-3,5mm
kr 69.00kr 449.00
Räuchergold KL 1-4 er en førsteklasses, avstøvet og renset røykespon av Bøk. Räuchergold er kjent for sin milde og runde røykarmoma og gir en lys, men karakteristisk smak.

Räuchergold HBK 750-2000 Røykespon

Premium spon av BØK - Fin 0,75-2,5mm
kr 69.00kr 449.00
Räuchergold HBK 750-2000 er en førsteklasses, avstøvet og renset røykespon av Bøk. Räuchergold er kjent for sin milde og runde røykarmoma og gir en lys, men karakteristisk smak.

Wiggler Pilkestikke Norden

kr 69.00
Wiggler Pilkestikke Norden er 2-delt og har dobbel tupp hvorav den ene er mer følsom og gir god indikasjon ved napp. En perfekt pilkestikke til det tyngre fisket etter ørret og røye.

Wiggler Pilkestikke Storuman

kr 69.00
Wiggler Pilkestikke Storuman er en stiv pilkestikke på 42cm med glassfibertupp, triggerhåndtak og best egnet for multisneller.

Camo Tape Woodland

kr 49.00
Camo Tape Woodland er en elastisk og selvheftende kamuflasjetape til jakt eller andre kamuflasjebehov. Tapen gir god kamuflasjeeffekt, beskytter utstyret, eliminerer reflekser og reduserer uønskede lyder.

Slakte- og kjøttkroker – 2pk

Solide kroker i rustfritt stål
kr 39.00kr 49.00
Slakte- og kjøttkroker (s-krok) i rustfritt stål er solide slaktekroker når kjøttet skal henges til mørning, eller som opphengskroker i røykeriet.

Arctic Chest Pack Fiskeveske

Alt utstyr lett tilgjengelig
kr 299.00
Arctic Chest Pack Fiskeveske med polstret og komfortabel nakkestropp, forstyrrer ikke fiskingen eller kastearmen, samtidig som du har alt utstyr lett tilgjengelig. En liten men romslig chest pack med flere lommer og smart uttakbar holder til fluene, veier kun 230 gr.

Beaver Lake Fjellsko

Lett i vekt og vanntett
kr 699.00 kr 499.00
Beaver Lake Fjellsko er en lett tur- og fjellsko som tar deg tørrskodd gjennom fuktige områder når du er ute på tur, i skogen eller på fjellet. Fjellskoene har en «vanntett» membran men vil likevel aldri kunne erstatte gummistøvlene når det gjelder vanntetthet.

Pakketilbud – Wiggler Røykespon

750g premium røykespon - Fin 1-3mm
kr 69.00
Pakketilbudet inneholder Wiggler røykespon av Bøk, OR og Kirsebær. 750 gr, premium røykespon med korning 1-3 mm. Et flott røykespon til bruk i blant annet Wiggler Varmrøyker.

Pakketilbud – Røyksyre og Seilaksfarge

Røyksmak og farge på kjøtt og fisk
kr 279.00
Pakketilbudet leveres med 1 x Kryddo røyksyre 150ml og 3 x Kryddo seilaksfarge 10g. Se produktbeskrivelsen for hvordan du kan lage seilaks ved hjelp av seilaksfarge og røyksyre fra Kryddo.

Light My Fire ReStraw – Hazyblue

Praktisk sugerør med stor åpning
kr 35.00
Light My Fire ReStraw - Hazyblue er et praktisk sugerør med stor åpning slik at det er lett å rengjøre. Med en lengde på 19,5 mm får sugerøret lett plass i bukselommen eller ryggsekken.

Light My Fire Pack-up-Cup – Hazyblue

Foldes sammen når den ikke er i bruk
kr 69.00
Light My Fire Pack-up-Cup - Hazyblue er en meget praktisk turkopp som enkelt kan foldes sammen når den ikke er i bruk. Et solid og tett lokk holder innholdet varmt og beskytter mot rusk og rask.

Light My Fire LunchKit BIO – Mustyyellow

Et klassisk alt-i-ett turbestikk
kr 239.00
Light My Fire LunchKit - Mustyyellow er et moderne og klassisk alt-i-ett sett som inneholder alt du trenger for å tilberede og spise et måltid utendørs. LunchKit pakkes til en enhet og passer perfekt i ryggsekken eller piknikkurven.

Light My Fire LunchKit BIO – Sandygreen

Et klassisk alt-i-ett turbestikk
kr 239.00
Light My Fire LunchKit - Sandygreen er et moderne og klassisk alt-i-ett sett som inneholder alt du trenger for å tilberede og spise et måltid utendørs. LunchKit pakkes til en enhet og passer perfekt i ryggsekken eller piknikkurven.

Light My Fire LunchKit BIO – Hazyblue

Et klassisk alt-i-ett turbestikk
kr 239.00
Light My Fire LunchKit - Hazyblue er et moderne og klassisk alt-i-ett sett som inneholder alt du trenger for å tilberede og spise et måltid utendørs. LunchKit pakkes til en enhet og passer perfekt i ryggsekken eller piknikkurven.

Light My Fire Grandpa’s FireGrill

Flere muligheter over bålet
kr 149.00
Med Light My Fire Grandpa’s FireGrill forbedres grillopplevelsen og du får mange flere muligheter over bålet. Det som skal grilles legges mellom ristene og grillristen holdes over bålet uten fare for at grillmaten faller av.

Light My Fire Spork Titanium

Ikonisk kniv-skje-gaffel turbestikk
kr 189.00
Light My Fire Spork Titanium er den ikoniske kniv-skje-gaffel kombinasjonen laget i et lett materiale, som varer evig - det perfekte bestikk til backpacking og reise, såvel som til hverdagsbruk.

Light My Fire FireSteel 2.0 Army – Slatyblack

Utviklet for det svenske forsvaret
kr 199.00
Light My Fire FireSteel 2.0 Army er alt du trenger for å tenne bålet ditt i all slags vær. FireSteel Army ble opprinnelig utviklet for det svenske forsvaret og har et meget slitesterk tennstål laget i en magnesiumlegering som holder til ca. 12,000 strikes.

Light My Fire FireSteel 2.0 Army – Cocoshell

Utviklet for det svenske forsvaret
kr 199.00
Light My Fire FireSteel 2.0 Army er alt du trenger for å tenne bålet ditt i all slags vær. FireSteel Army ble opprinnelig utviklet for det svenske forsvaret og har et meget slitesterk tennstål laget i en magnesiumlegering som holder til ca. 12,000 strikes.

Light My Fire FireLighting Kit – Cocoshell

Den idiotsikre måten å gjøre opp ild
kr 219.00
Light My Fire FireLighting Kit er den idiotsikre måten å gjøre opp ild på. Det svenske FireSteel 2.0 Scout Fire Starter (tennstål) er laget av en slitesterk magnesiumlegering som holder til ca. 3,000 strikes.

Light My Fire Tinder-on-a-Rope

For enkel og rask opptenning av bål
kr 35.00
Light My Fire Tinder-on-a-Rope er den mest naturlige måten for å gjøre opp ild, eller å tenne opp grillen. Tinder-on-a-Rope er laget av dyrket furu (tyri) fra høylandet i Honduras og inneholder 80% harpiks, noe som gjør dem ekstremt enkle å tenne, selv når de er våte.

Light My Fire TinderSticks

Dagens utgave av MayaSticks
kr 45.00
Light My Fire TinderSticks (MayaSticks) er den mest naturlige måten for å gjøre opp ild, eller å tenne opp grillen. TinderSticks er laget av dyrket furu (tyri) fra høylandet i Honduras og inneholder 80% harpiks, noe som gjør dem ekstremt enkle å tenne, selv når de er våte.

Walkabout Lakenpose

Behagelig 100% bomull
kr 279.00
Walkabout Lakenpose er en lakenpose i 100% bomull med lomme for hodepute. Perfekt til bruk på hytta eller som et ekstra isolerende og beskyttende lag i soveposen.