Om oss

20-25% rabatt på alle vintervarer!

Produktene finner du under ukens tilbud!

Om oss

Arctic-Fritid.no ble etablert sommeren 2015, som en nettbutikk med fokus på turutstyr fra Oase Outdoors.

Vår filosofi er å levere kvalitetsutstyr til lave priser, uten å kompromisse på kvalitet. Gjennom våre leverandører leverer vi innovative og funksjonelle produkter som sikrer deg som bruker behagelige turopplevelser i den norske fjellheimen.

Vi har også et bredt utvalg i turutstyr for utleie, enten du trenger en ryggsekk til turen rundt Lysefjorden, eller en lavvo til høstjakta så kan du leie dette fra vårt lager i Industrivegen 48, 4110 Forsand.

Ta kontakt på tlf (+47) 40010034 eller e-post, for eventuell leieavtale og / eller henting av utstyr. Les mer vedrørende leie av utstyr til jakt, fiske og fritid.

Velkommen til en alltid hyggelig handel!


Team Arctic-Fritid.no

Med beste hilsener

Som kunde vil du bli kjent med en aktør som fokuserer på kundetilfredshet og som er opptatt av å fremskaffe kvalitetsutstyr til gode priser. Hos Arctic-Fritid.no skal du alltid kunne handle trygt og sikkert.

Venche er ikke den mest erfarne på området men hun har vist en økende interesse for de gledene som naturen gir. Hun har vært på mange turer i og rundt Lysefjorden, og kan best beskrives som en trygg og stabil andremann i taulaget, og en som elsker lange turer med ryggsekk og telt.

Rune har livslang erfaring fra fjellklatring, mindre ekspedisjoner, samt jakt og fiske, han har vandret og klatret i de sveitsiske alper, har bodd fem år på Svalbard, og er en tidligere fallskjermhopper som har gjenoppdaget den gleden som naturen gir gjennom fjellklatringen, og de utallige teltturene i den norske fjellheimen.

Vi er alltid beredt til å hjelpe deg, enten det gjelder nettbutikken, eller kjøp av utstyr til fiske og friluftsliv. Send oss en e-post, eller ring oss på +47 40010034, dersom du har spørsmål.


Vår historie

Vår historie | Arctic-Fritid.no
Vår historie | Arctic-Fritid.no
Vår historie | Arctic-Fritid.no

Hvorfor handle hos oss?

PRODUKTER AV HØY KVALITET

Vår filosofi er å levere kvalitetsutstyr til lave priser, uten å kompromisse på kvalitet. Gjennom våre leverandører leverer vi innovative og funksjonelle produkter av høyeste kvalitet, produkter som sikrer deg som bruker behagelige turopplevelser i den norske fjellheimen.

KVALITET TIL RIKTIG PRIS

Vi tilbyr et bredt vareutvalg og høy produktkunnskap. Vi vil alltid kunne tilby deg prisgunstige nyheter, kampanjer og spesialtilbud på lagerførte produkter – samtidig som vi holder øynene åpne for nye og spennende produkter.

30 DAGERS ÅPENT KJØP

Misfornøyd med kjøpet? Hos Arctic-Fritid.no har du hele 30 dagers ÅPENT KJØP! Så lenge varen er i samme tilstand som da den ble kjøpt kan du returnere den til oss innen 30 dager og få pengene tilbake, les mer.

NYHETSBREV!
Abonner på nyhetsbrevet og få 15% rabatt på alle produkter i nettbutikken, untatt produkter som allerede er på tilbud!
close-link

Som abonnent vil du regelmessig motta vårt nyhetsbrev til oppgitt e-post adresse. Du kan selvfølgelig når som helst melde deg av hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet.

Abonner
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Arctic-Fritid.no, forutsetter vi at du samtykker til dette. Les mer om personvern.