OM ARCTIC-FRITID.NO

Arctic-Fritid.no ble etablert sommeren 2015, som en nettbutikk med fokus på turutstyr fra Oase Outdoors. Vi leverer utstyr til fiske og friluftsliv samt et voksende vareutvalg innenfor stangbygging, overlevelse, verktøy- og knivsliping samt utstyr til varm- og kaldrøyking av matvarer, kjøtt og fisk.

Vår filosofi er å levere kvalitetsutstyr til behagelige priser, uten å kompromisse på kvalitet. Gjennom våre leverandører leverer vi innovative og funksjonelle produkter som sikrer deg som bruker behagelige turopplevelser i den norske fjellheimen.

Vi tilbyr et bredt vareutvalg og høy produktkunnskap. Vi vil alltid kunne tilby deg prisgunstige nyheter, kampanjer og spesialtilbud på lagerførte produkter – samtidig som vi holder øynene åpne for nye og spennende leverandører.

Velkommen til en alltid hyggelig handel!

Team Arctic-Fritid.no

Med beste hilsener

Som kunde vil du bli kjent med en aktør som fokuserer på kundetilfredshet og som er opptatt av å fremskaffe kvalitetsutstyr til gode priser. Hos Arctic-Fritid.no skal du alltid kunne handle trygt og sikkert.

Venche er ikke den mest erfarne på området men hun har vist en økende interesse for de gledene som naturen gir. Hun har vært på mange turer i og rundt Lysefjorden og kan best beskrives som en trygg og stabil andremann i taulaget og en som elsker lange turer med ryggsekk og telt.

Rune har livslang erfaring innenfor fjellklatring, mindre ekspedisjoner, samt jakt og fiske. Han har vandret og klatret i de sveitsiske alper, bodd fem år på Svalbard og er en tidligere fallskjermhopper som har gjenoppdaget den gleden som naturen gir gjennom fjellklatringen og de utallige teltturene i den norske fjellheimen.

Vi er alltid beredt til å hjelpe deg, enten det gjelder nettbutikken, eller kjøp av utstyr til fiske og friluftsliv. Send oss en e-post, eller ring oss på +47 40010034, dersom du har spørsmål. Se også våre FAQs (Ofte stilte spørsmål).

SKRIV EN MELDING

captcha

KONTAKTINFORMASJON

Arctic-Fritid.no
Meling 42
4110 FORSAND

+47 40010034

post@arctic-fritid.no

Enten det gjelder nettbutikken, eller kjøp av utstyr til hobby, fiske og friluftsliv, send oss en e-post, eller ring oss på +47 40010034, dersom du har spørsmål. Se også våre FAQs (Ofte stilte spørsmål).

MEST POPULÆRE AKKURAT NÅ

Mac´s BBQ Geniale kaldrøyker

Gir ren og god røyk i røykeriet
kr 499.00
Mac´s BBQ Geniale kaldrøyker er designet for å produsere røyk i opptil 10 timer, kaldrøykeren bruker trestøv som er av høy kvalitet og hentet fra bærekraftig skog. Kaldrøykeren er mest effektiv i skap som har en kapasitet på mellom 30 og 150 liter.

BCB All Weather Overlevelsespose

En viktig del av tursekken
kr 139.00
BCB All Weather Overlevelsespose er en orange nødpose med aluminium på innsiden for beste reflektering av kroppsvarmen. Praktisk lettvekter som i en nødsituasjon reflekterer opptil 90% av kroppsvarmen.

Robens Sovepose Caucasus 900

kr 2,599.00 kr 1,299.00
Takket være kvalitetsdun som fyllmateriale og den medfølgende kompresjonspose har Robens Sovepose Caucasus 900, lav vekt, og kompakt pakkestørrelse. Caucasus soveposen kommer med vanntett kompresjonspose med rullelukking, denne holder soveposen tørr uansett værforhold.

BCB Katastrofepakke 72 timer

Leveres kun på forhåndsordre. Les mer under produktbeskrivelsen.
kr 2,749.00 kr 2,499.00
BCB Katastrofepakke 72 timer inneholder det mest nødvendige for å holde deg og din familie oppegående i opptil 72 timer. Pakkens innhold kommer i en solid 25 liters ryggsekk klar til bruk den dagen en eventuell krisesituasjon skulle inntreffe.

Robens Turbokjele 1,2 Liter

kr 398.00 kr 249.00
Robens Turbokjele 1,2 Liter med varmeutskiftingssystem er en anodisert aluminiumskjele til bruk på brennere. Varmeutskiftingssystemet i kjelens bunn forbedrer varmeeffekten med 35%.

INNO Bombarda Floating

No tangle - just fish
kr 49.00
INNO Bombarda Floating kan fiskes horisontalt, gjennomgående eller vertikalt stående ved hjelp av oppheng og tilpasset motvekt (ca 1 gr). Motvekten kan økes, slik at du får en meget langsom synkende dupp.

BarbIQ Turgrill med Gassbrenner

Det perfekte kjøkken til beredskapspakken
kr 899.00
BarbIQ Turgrill med gassbrenner er et komplett og sammenleggbart multi-kjøkken til turbruk. Skal dagens fangst steikes eller røykes, pølsene grilles eller kaffekjelen kokes så har du i BarbIQ et multifunksjonelt turkjøkken og ildsted som kan brukes med alle tradisjonelle brennmaterialer.

INNO Bombarda Slow Intermediate

Synker ca. 1 meter på 8 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Slow Intermediate er transparent med små luftbobler slik at den ligner på en liten manet i vannet. Slow intermediate brukes på grunt vann eller sakte fiske like under vannflaten og er særdeles godt egnet til bunnmeite i innsjøer med bløt bunn.