Våre røykeklosser gjør det enkelt å produsere ren og god røyk til kaldrøyking av fisk og kjøtt. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element slik at treet ulmer. En røykeklosse produserer ren røyk i ca 1,5 til 2 timer.
Røykeklosser anbefales oppbevart innendørs, men ikke for varmt da de fort kan bli for tørre. Har klossene blitt for tørre kan de tilføres fuktighet ved å pakke de inn i et fuktig håndkle. Blir klossene liggende utendørs kan dette fort doble fuktigheten i klossene, som da vil avgi mindre røyk.
PRODUKTSØK - Se våre tips for effektive søk, klikk her.
Mustang Kaldrøyker Element
Elektrisk kaldrøykgenerator 36W
Midlertidig utsolgt.
Neste levering er ubekreftet.
kr 599.00
Neste levering er ubekreftet.
Frakt, fra kr 99.00
Mustang Røykeklosser av OR – 10pk
Svin, fjørfe, fuglevilt og lyst kjøtt
Midlertidig utsolgt.
Neste levering er ubekreftet.
kr 69.00
Neste levering er ubekreftet.
Frakt, fra kr 99.00
Røykeklosser av ASK – Matrøyk
Storfe, sjømat, fjørfe, ost og grønnsaker
kr 345.00
Frakt, fra kr 99.00
Røykeklosser av EINER
Vilt, storfe, svin og laks
Midlertidig utsolgt.
Neste levering er ubekreftet.
kr 299.00
Neste levering er ubekreftet.
Frakt, fra kr 99.00