Konservering av matvarer handler om å bevare maten lengst mulig ved å utsette eller stoppe naturlige nedbrytningsprosesser. Matvarene kan konserveres med tørking, frysing, hermetisering eller tilføring av konserveringsmidler. Salting til eksempel er en gammel metode for konservering av mat.
Populært i Konservering
Nitrittsalt 0,6% Natriumnitritt
99,4% salt og 0,6% nitritt
Vis detaljer
Fra: kr 59.00
Frakt, fra kr 89.00
Pakketilbud – Røyksyre og Seilaksfarge
150ml røyksyre og 3 x seilaksfarge 10g
Vis detaljer
Fra: kr 379.00
Konservering
Saftkoker 8 liter
Ideell til koking av pinnekjøtt
Vis detaljerMidlertidig utsolgt.
Neste levering er ubekreftet.
kr 799.00
Neste levering er ubekreftet.
Frakt, fra kr 89.00
Pakketilbud – Røyksyre og Seilaksfarge
150ml røyksyre og 3 x seilaksfarge 10g
Vis detaljer
Fra: kr 379.00
Pakketilbud – Røyksyre og Seilaksfarge m/Sylteglass
Røyksmak og farge på kjøtt og fisk
Vis detaljer
Fra: kr 459.00
Nitrittsalt 0,6% Natriumnitritt
99,4% salt og 0,6% nitritt
Vis detaljer
Fra: kr 59.00
Frakt, fra kr 89.00