Mange av våre WooCommerce prosjekter er satt opp fra bunnen, men vi utbedrer også nettbutikker basert på samme plattform, og spesialitet er fraktoppsett. Har du behov for en spesial-løsning til nettopp din nettbutikk, er det bare å ta kontakt med oss.

Prosjekter - BarbIQ.no | Arctic-Fritid.no

BarbIQ.no er en nettbutikk vi har bygd fra bunnen av på et design levert av XTEMOS, og diverse utvidelser levert av YITh, verdens største utvikler av plugins til WooCommerce.

Nettbutikken som eies av AJL Produkter AS i Harstad, promoterer og selger en egenutviklet og meget populær turgrill.

Prosjekter - Villmarksbua | Arctic-Fritid.no

Villmarksbua er basert på samme plattform og utvidelser som nettbutikken til AJL Produkter AS. Butikken selger et mindre antall produkter fra sekundær-lager og måtte derfor ha på plass en spesiell løsning for fraktberegning.

Fraktløsningen beregner ekstra frakt hvis en ordre må leveres fra flere lager-lokasjoner. I tillegg rabatteres fraktkostnaden i henhold til ordrens størrelse.

Dropshipping via Arctic-Fritid.no

Dropshipping via Arctic-Fritid.no kan være et bra sted å begynne hvis du går med planer om å etablere din egen nettbutikk, eller kanskje er du allerede etablert, har dårlig med lagerplass og trenger en større bredde i vareutvalget?

Et behov for eget varelager er minimert da vi leverer direkte til dine kunder (anonymt) og alt dù trenger er en oppegående nettbutikk på plattformen til WooCommerce.

Det er faktisk mange norske nettbutikker av betydelig størrelse som benytter dropshipping som en del av sin forretningsmodell.

Er dropshipping av interesse er det bare å ta kontakt med oss så blir vi enige om den beste løsningen for nettopp din nettbutikk.

SKRIV EN MELDING

  KONTAKTINFORMASJON

  Arctic Fritid AS
  Salangsverket 25
  9350 SJØVEGAN

  +47 40010034

  post@arctic-fritid.no

  Enten det gjelder nettbutikken, eller kjøp av utstyr til hobby, fiske og friluftsliv, send oss en e-post, eller ring oss på +47 40010034, dersom du har spørsmål. Se også våre FAQs (Ofte stilte spørsmål).