Mustang har alt en trenger til grilling og varm-/kaldrøyking, og dekker behovene til den mest krevende grillmesteren. Griller og røykovner som egner seg til ulike bruksområder, alt fra de største gassgrillene til kulegriller og røykesp...
Røykemel til kald- og varmrøyking
23
nov
Røykemel til kald- og varmrøyking som er siktet til flisstørrelse 0-2mm. Kommer i pose à ca. 2 liter. Sponen er tørket ned til ca. 10% og kan inneholde spor av bark. Røykemel er suverent til varmrøyking, eller kaldrøyking ved hjelp av ...
Røykeklosser tilpasset røykeri element
21
nov
Røykeklosser tilpasset røykeri element gjør det enkelt å produsere ren og god røyk til kaldrøyking av fisk og kjøtt. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element slik at treet ulmer. En røykeklosse produserer ren røyk i c...
Kaldrøykt bacon med røykespon av kirsebærtre
03
nov
For veldig mange er røykespon av kirsebærtre ansett som å være den beste tresorten til røyking av mat. Tilbakemeldinger fra våre kunder utdyper dette med at kaldrøykt bacon med røykespon av kirsebærtre blir smakfullt og godt. Kirsebært...
ProQ Kaldrøykgenerator
18
des
ProQ Kaldrøykgenerator fra Mac`s BBQ er en genial røykutvikler til kaldrøyking av matvarer, kjøtt og fisk. ProQ lagerføres i 2 størrelser, orginalen og artisan (magnum), som begge bruker trestøv / røykemel i størrelse 0,3-1mm. Med ProQ...
Røykespon i storsekker 15kg
01
des
PRODUKTET ER TATT UT AV SORTIMENTET
Røykespon i storsekker fra Räuchergold, en førsteklasses, avstøvet og renset røykespon av Bøk. Räuchergold er kjent for sin milde og runde røykaroma og gir en lys, men karakteristisk smak. Utmerke...
Vakuumposer og vakuumpakker
27
mar
Med Brecom Vakuumposer og vakuumpakker er det enkelt å ta vare på de gode råvarene og forlenge holdbarheten på kjøtt- og fiskeprodukter med 3 til 5 ganger. Bruk vakuumposer som er godkjent for frysing og microbølgeovn.Med Brecom Vakuum...
Bok om røyking av mat
18
mar
Bok om røyking av mat for deg som ønsker å lære mer om videreforedling og da spesielt røyking av matvarer, kjøtt- og fiskeprodukter. Smaken av røk er boken som tar deg flere steg videre, som hobbyrøyker.Smaken av Røk er en lærerik bok ...
Smokepins røykutvikler gir ren røyk i røykeriet
29
feb
Smokepins røykutvikler har tatt danske hobbyrøykere med storm og nå er den på full fart inn også hos det norske matfolket. En smokepins produserer ren røyk i opp mot 1 time og 25 minutter, avhengig av vind / trekk, luftfuktighet og ute...
Riktig mengde røyk i røykeriet
28
jan
Riktig mengde røyk i røykeriet er etter manges mening en viktig del av en vellykket kaldrøyking og vel så viktig er røykens kvalitet og utskifting, den røyken som kommer inn skal ut igjen.
Det finnes svært lite informasjon rundt det...