MEST POPULÆRE AKKURAT NÅ

Hobbyrøykeriet Normann

Til tørking, røyking og lufting
Fra: kr 3,990.00
Hobbyrøykeriet Normann er laget av gran, en tresort som egner seg godt til røykhus. Røykeriet leveres med eller uten den unike røykutvikleren og kommer flatpakket i elementer.

Røykutvikler (norskprodusert)

Gir ren og god røyk i røykeriet
kr 1,695.00
Norskprodusert røykutvikler som rask, enkelt og sikkert gir ren røyk i røykeriet. Røykutvikleren benytter røykeklosser av tre - ikke briketter. Røykeklossens tykkelse bør være 1,5 til 2 cm og diameter 5-7 cm.

INNO Bombarda Floating

No tangle - just fish
kr 49.00
INNO Bombarda Floating kan fiskes horisontalt, gjennomgående eller vertikalt stående ved hjelp av oppheng og tilpasset motvekt (ca 1 gr). Motvekten kan økes, slik at du får en meget langsom synkende dupp.

INNO Bombarda Intermediate

Synker ca. 1 meter på 5 sekund
kr 49.00
INNO Bombarda Intermediate brukes med rolig og variert innsveiving med mange stopp på de forskjellige dybder ved å telle duppen ned, 1-2-3 sekunder osv. til ønsket vanndybde er nådd og variert innsveiving med påfølgende stopp kan igangsettes.

Foxtail Hanehackle

kr 39.00 kr 19.00
Foxtail hanehackle leveres som store, flotte og myke fjær. Perfekt til kystfluer, våtfluer og laksefluer. God kvalitet, til både kropp- og fronthackle.

Wiggler Røykespon KIRSEBÆR

Premium kvalitet, til fjørfe og kjøtt
kr 39.00
Wiggler Røykespon KIRSEBÆR er en premium kvalitet røykespon av kirsebærtre. Inneholder ca. 250 gram og er bra til fjørfe, svinekjøtt og oksekjøtt. Noen sier at kirsebærtre er den beste tresorten til røyking av mat.

Balzer Stangsurretråd 25m

kr 19.00
Balzer stangsurretråd er en tradisjonell og solid nylontråd som gir flotte surringer. En suveren tråd til reparasjon av stangsurringer og montering av stangringer. Farge sort, lengde 25m.

Nitrittsalt 0,6% – 2kg

kr 59.00
Nitrittsalt er svært godt egnet til salting og saltlake når det skal røykes kjøttprodukter. Nitrittsalt hindrer tilvekst av botulisme og gir kjøttet en pen farge, da det også bevarer fargene som er i kjøttet.